Cene teladi

24581030_1588325441214069_1739778531_n.jpg

Tezina od 180-210 kila ovo je slikano pred kraj pijace kad je vec pokupovano sve.

Zna li neko koja je cena po kilu,za žensku telad oko 150--160 kg

Послато са Smartphone 3.1 Lite уз помоћ Тапатока

@surdonja
Trazis na pogresnim mestima, pa gde ces u elitnim stalama grla sa 10 kg mleka Salim se, al zaista gde se ozbiljno radi na proizvodnji mleka nema tu takvih grla. Do dobre prvotelke je dalek put, genetika je samo temelj i 30% puta, ostalih 70% je othraniti pravilno grlo, osemeniti je u optimalnom momentu, hraniti do teljenja, pripremiti za teljenje, da sve prodje kako treba, da udje u laktaciju kako treba i tako dalje. Veceras smo kupili nasu junicu, prodali je sa 6 meseci, nismo imali mesta, covek je lepo othranio, osemenio bas kad treba, steona 4 meseca 1300e. Nije da nam je trebala al sam morao da je vratim u stalu. Da budemo u temi bar sa cenom.

Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока

@surdonja
Trazis na pogresnim mestima, pa gde ces u elitnim stalama grla sa 10 kg mleka Salim se, al zaista gde se ozbiljno radi na proizvodnji mleka nema tu takvih grla. Do dobre prvotelke je dalek put, genetika je samo temelj i 30% puta, ostalih 70% je othraniti pravilno grlo, osemeniti je u optimalnom momentu, hraniti do teljenja, pripremiti za teljenje, da sve prodje kako treba, da udje u laktaciju kako treba i tako dalje. Veceras smo kupili nasu junicu, prodali je sa 6 meseci, nismo imali mesta, covek je lepo othranio, osemenio bas kad treba, steona 4 meseca 1300e. Nije da nam je trebala al sam morao da je vratim u stalu. Da budemo u temi bar sa cenom.

Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока

Nastelovacu ja njih ishranom :).
@ Petar90 telad od krava koja daju 20+ l mleka sam placao 150-200evra. Tako da ta malolitrazna ispadose skuplja :). Kad bude trebalo kontaktiracu te pa ako budes imao nesto da preporucis bicu zahvalan.

Pa ja to upravo pricam,losa telad,a skupa,...nekad kad sam pocinjao kupovati te sisavce zenski isli od 150-180,muski 200-250.Sad ispod 300nema muskih,a za zenske traze i do 250,s tim da su to sve telad od 4-5dana

Nazad
Vrh