Cene teladi

Danas na vasaru u Rumi ponuda teladi velika,potraznja mala...sve te cigani vuku za rukav. Ja pazario 5 komada lepi simentalci od 140-160 kg 550e po komadu.

Telad 180 kila 650 eura 150 160 kila 600 eura 120 130 kila 550 eura 110 kila 520 530 eura skupo u materinu to su cene danas sa stocne pijace sabac. Ja sam pazario 17 komada 117 kila 510 eura

Послато са 5010D уз помоћ Тапатока

od Ilic Milutina Donje Crnjilevo opstina Koceljeva inace telad su sa Zlatara bar tako kaze dobio sam uredno papire telad su mala ali imaju lepu boju i dobro su namestena videcemo na kraju tova

Jesu moji jos nisam natovario. Kupljeni su kod tesica u jarku 10 kom 150 kila 550 eura i dva 128 kila 500 eura sad ce im 3 septembra 10 meseci kako su kod mene pa cu videti koliko imaju

Danas stigla telad. Tezina oko 120kg, 520E. Nabavka isla preko naseg clana dr.srdjan12 koji je maksimalno ispostovao ono sta smo se dogovorili oko cene, kvaliteta robe i najvaznije telad nisu setala po vasarima.

Danas stigla telad. Tezina oko 120kg, 520E. Nabavka isla preko naseg clana dr.srdjan12 koji je maksimalno ispostovao ono sta smo se dogovorili oko cene, kvaliteta robe i najvaznije telad nisu setala po vasarima.
Ali lepa i cena, to izadje skoro 4,4 evra/kg. Za 550-560 evra donose telad od 150-160 kg. Za 30 evra vise ja bi se odlucio za ove vece. U svakom slucaju nek budu korisni i da se prodaju po jos boljoj ceni nego sto su placeni.

Slazem se da ne igraju, ali i meni je to poskupo. Preko 4e/kg... Izvestavaj nas kako napreduju, narocito me zanima prodajna cena koju ce ostvariti ta roba.

Bzvz je na neviđeno komentarisati cenu, ali ima puno toga i do zdravlja, vitalnosti, apetita, sigurnosti koju kupac oseti kod prodavca.

Za dobro tele, rasno čisto, sa potencijalom za dobar i brz prirast, koje je kupljeno po sistemu iz rodne štale u moju, bez šetkanja okolo i iznurivanja gladovanjem i žeđu, to je realna cena.

Uvek je skupo onom ko daje pare. Cociju se vidi da je težak na dinar, ja ne sumnjam da je on to dobro procenio.

i ja bih voleo da vidim slike...
Jesu ta telad skuplja,al sta je druga opcija?skupljati ovde po okolnim selima jedno po jedno?od toga leba nema,nemamo mi tu genetiku,ja ih kupujem ovde i mislim da ih dobro hranim,ali nemam te rezultate kao npr.Srdjan.

Uzeti od nakupca Mirka iz Golocela.
U petak sam skoknuo do Sapca na pijac i trazio kamion u kojem nema ili ima malo teladi (znak da ce uskoro ici po svezu robu).
On sto je imao prodao, a meni obecao telad kuci u toku sutrasnjeg dana bez obaveze kupovine ako mi se ne svide.
Uvece oko 8 mi se javio i rekao da je utovario i ako hocu moze da dodje (verovatno ima nekog ko mu iskuplja).

Nazad
Vrh