Cene teladi

Kazi koje pare, koja tezina?

Vec sam napisao 6 komada za 2900e sto izadje 483,33e po komadu. Tezinu tacnu ne znam. Ali po obimu grudi su izmedju 105 cm i 110 cm.

@rasa91 nisam ih porucivo,vec cgani bili u prolazu a izgleda trebalo im para pa im se zurilo da prodaju. Tako da sam ih malo u cenio u fazonu hocete necete,jer oni su mene davili da kupim. Kamion je sa Sabackim tablicama,tako da mora biti neka okolina. Znam da se zove Misa.

@Jingis poslednja cena po kojoj sam ja prodao bikove pocetkom januara je bila 1,9e. Sada kazu da je cena otisla gore...

Poslednja izmena:
Vec sam napisao 6 komada za 2900e sto izadje 483,33e po komadu. Tezinu tacnu ne znam. Ali po obimu grudi su izmedju 105 cm i 110 cm.

@rasa91 nisam ih porucivo,vec cgani bili u prolazu a izgleda trebalo im para pa im se zurilo da prodaju. Tako da sam ih malo u cenio u fazonu hocete necete,jer oni su mene davili da kupim. Kamion je sa Sabackim tablicama,tako da mora biti neka okolina. Znam da se zove Misa.

@Jingis poslednja cena po kojoj sam ja prodao bikove pocetkom januara je bila 1,9e. Sada kazu da je cena otisla gore...

Tvoji telici imaju od 110-120 kg pa i nisi ih bas jeftino platio?

Telad su malo preskupa kao input u proizvodnji kad bi telici bili jeftiniji onda bi se ljutili ovi sto drze krave itd u krug

Sta se desava sa cenom teladi...!!!??? Strasno... Skuplja teladd u odnosu na proslu godinu najmanje 50evra po komadu.
Udjes u stalu niko neda ispod 500evra.. svaki mis kosta 500evra... Ja treba da kupujem ne znam sta da radim... A prodavao sam telad.. Sad me sramota da kazem ljudima 530evra za tele od 100 do 120kg.. Danas prodata telad u Beceju 35 komada 153 kg prosek 600evra...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Taman tih 50E sto dobijes na bika po ceni od 2.1E treba da das za novo tele koje nije vise 500 nego 550E. Tako da nemas koristi sto su bikovi poskupeli. Prihod se preliva u tudj dzepm tj nakupaca.

I ja imam teladi ali su ove cene kod nas od oko 470 e za tele 120kg ekstra ali za dobru robu.Meni jedan telac oteljen 15 jan sada ima oko 125 kg i ostavljam ga za sebe.Ali ga je krava prenela 15 dana termin bio 1 jan.

Nazad
Vrh