Cene teladi

Ja sam juce kupio 6 komada po 510e, 5 imaju oko 120kg a jedan je 100kg ali lepsi od ovih, pravi simentalac. Ima i pravih simentalaca a ima i ukrstenih. Sad imam za prodaju 4 komada tu su oko 550kg a cekam malo bolju cenu. Na te cu najvise zaradite jer su placeni u proseku 430e.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

bdfc61c8ed03310676251fabc7d875c8.jpg
Juce uzeo robu i doterao jednom drugaru18kom kao jedan na 485evra Malo je manja roba ali vrhunska.Nije se moglo nijedno izdvojiti. Hteo sam ih sebi ostaviti ali dogovor je dogovor. Telad od jednog coveka iz CACKA..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Lepo okrenuta slika ali kad sam je postavio na taptalk okrene se... Ne znam do cega je

Ekstra roba i jako tovna telad. Samo jako skupa i mekana telad.

Ima ih od 160 kila do 210 par komada vecih je mereno 206 i 212 kila a ovi ostali su tu negde,to je moja procena moze i djuture moze i na kilu,svi oni traze po 3e da mere a posle kad nema kupaca ide koliko se dvojica dogovore.Prosla pijaca, isli smo samo da vidimo kako se krec,e otimali su sverceri telad,kupovalo se kao da dele dzaba,ova pijaca sada svi dosli po zenske par kupaca bilo samo za muske.Na kraju Goran iz Majura pocistio sve i muske i zenske.

Nazad
Vrh