miladinovic
Banned
u petak prodavao musko tele,155 kg prv klasa ali niko mi nije hteo dati preko 550 eura,vratio g akuci,na kilo mi niko nije nudio preko 360 din po kilu
bila losa traznja
bila losa traznja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je mnogo 300e za tele od 10 dana , simentalac musko?
Dali je mnogo 300e za tele od 10 dana , simentalac musko?
Jel smatras sebe bezobraznim kad prodajes bika i kad oces da naplatis to sto si radio? a znas da svakako bescenje i da nemas maltene nikakvu zaradu,naravno da nisi bezobrazan samo trazis jer smatras da tolko vredi,a naravno ako nema teladi proce i za tristo a ako ima nece ni za 200 niko tet,isto kao i sa bikovima,kad niko nema onda lako prodati po visokoj ceni a kad je puno selo i kad ne das ispod odredjene granice a komsija proda malko jeftinije i onaj drugi jer njim treba para mozes se slikati.Previse brate,kod nas su 250 evra simentalci stim da ima bezobraznih ljudi pa traze i 300 evra za tele od 35 kg.Ne znam meni je to puno,250 evra za tele od 35-45kg.Realna cijena bi bila 3.5-4 evra po kg.