Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mera nase propasti. Pa za ovo tamo negde u civilaziciji bi odvojio jedno milion eura.
Neko ranije napisa da su zene krive za izumiranje sela,i apsolutno se slazem.Nece "gospojice" da ostanu na selu.
Nego,Sasa,reci mi koliko se krece cena zemlje(po aru)u okolini Palanke?Imam nesto zemlje u selu Pridvorice,kao i manji kucevni plac.
vidi se da je nekad bila domaćinska kuća...http://www.kupujemprodajem.com/domacinstvo-u-homolju-34ha-4117289-oglas.htm?filter_id=5777039
Kakva muka natera čoveka da proda ovakvo imanje za te novce.Dođe mi da prodam 5 jutara zemlje i da kupim takvo imanje .
Da pa to je oko 55- 60 jutara .Kod nas ni dosta dobri domacini nemaju toliko u posedu.
Sasa kolika je po tebi u takvim vukojebinama platiti ha zemlje bas mi je zanimljivo ono da nema niko oko tebe kilometrima
Ako si pazljivo pratio forum mogo si da shvatis da i u cuvenoj vojvodini ima lose zemlje i jako teske za obradu,a isto tako juznije ima jako dobre zemlje.Druze nije ti to zemlja kao u Vojvodini, niti je klima ista niti radja kao u vojvodini. Planina je to ne vredi puno, platiti hektar vise od 1000 evra je preskupo.
Ti ces u banatu da imas veci prinos sa 15 hektara nego sa ovih 30 i lakse ces obraditi tvoju zemlju.
Za zivot da nema okolo kilometrima zive duse lepo je ali zar bih decu tamo odveo da nemaju drustvo kilometrima u krug
U kom smislu dobra misliš? Da se seče za ogrev ili nešto drugo?Ako si pazljivo pratio forum mogo si da shvatis da i u cuvenoj vojvodini ima lose zemlje i jako teske za obradu,a isto tako juznije ima jako dobre zemlje.
Inace homolje je dusu dalo za stocarstvo,a jos ako stvarno postoji dobra suma moze da se isplati.
Ja recimo imam 18ha zemlje i mogu da se slikam s njom,lepo izgleda ali mala koris.15ha sume i 3ha pasnjak,vocnjak i okucnica.Jedino sto sumu eksploatisem godinama.
Prodavao nikad nebi jer su moji preci bukvalno prolivali krv za tu zemlju.
Ako si pazljivo pratio forum mogo si da shvatis da i u cuvenoj vojvodini ima lose zemlje i jako teske za obradu,a isto tako juznije ima jako dobre zemlje.
Inace homolje je dusu dalo za stocarstvo,a jos ako stvarno postoji dobra suma moze da se isplati.
Ja recimo imam 18ha zemlje i mogu da se slikam s njom,lepo izgleda ali mala koris.15ha sume i 3ha pasnjak,vocnjak i okucnica.Jedino sto sumu eksploatisem godinama.
Prodavao nikad nebi jer su moji preci bukvalno prolivali krv za tu zemlju.