Cene krava i ostalih kategorija

kifler

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2010
Poruka
936
Lokacija
Gaj,Kovin
Svaka promena sredine deluje stresno po zivotinju ,za par dana ce se adaptirati na nove uslove i bice dobro, sve pohvale za pazar dobro grlo.
 

Piksi

Član
Učlanjen(a)
4 Jul 2010
Poruka
468
Lokacija
rudovci-lazarevac
e zoki vidis ja samo radim onako kako smatram da ce meni biti najbolje.ja ne zivim od poljoprivrede imam posao,to znas a ovo radim pre svega sto volim i to znas i naravno kapne neki dinar sa strane.a sto se tice skolske voleo sam ja da budem tamo vas zet ali NIJE SE DALO!!!

- - - - - - - - - -

da jos nesto-a nikog nikad nisam zafrknou-
 

Cyber_Seljak

Član
Učlanjen(a)
18 Apr 2011
Poruka
220
Lokacija
Mojmilovo/Kraljevo
Mene si zaboravio?
"Ma važi, ostajemo, (u kontaktu) ako opet rešim javiću ti aline verujem jer ja imam 32 god, radim u kolubari.... ali volim krave i zato ih držim a i svi volimo sir i mleko, najviše ja.....ajd pa se čujemo..." I ŠTA JE BILO? PRODAO SI, NISI SE JAVIO, JA ČEKAM S PARAMA KO BUDALA, ovde na forumu saznajem da si prodao junicu čije fotke si mi slao na mobilni i za koju smo se dogovarali. Ja dok sam našao prevoz, ti si se predomislio i okrenuo ćurak naopako. Edituj poruku, jesi, nekog si zafrknuo.
ONTOPIC:
Tele, muško 2,5 meseca, od oko 150-160 kg (tek treba da ide na vagu ovih dana) koliko mislite da može da se dobije za njega po kg?
Koliko se kreću muška telad po kg kod vas KRALJEVO PRVENSTVENO, treba da mi dođe Muamer iz Pazara, pominje neku cenu od 3,2 do 3,4 eura po kg a znam da je jedan komšija, zapravo ne znam, tako sam čuo priču skoro prodao muško tele po 4 eura / kg?
Da li je iko ikada prodao muško tele po 4E/kg???
 

Cyber_Seljak

Član
Učlanjen(a)
18 Apr 2011
Poruka
220
Lokacija
Mojmilovo/Kraljevo
I meni je sumnjiva priča, no ranije sam Muameru prodavao telad (mušku) za 600 evra. Sa ovom cenom koju mi pominje, nema ništa od tih para. Zaboravio sam kilažu i starost tih teladi, ali sam za jedno tele uzeo 600 eura, to se dobro sećam.
Sa ovom cenom, to će biti drastično niže. A izuzetno je napredno tele, žao mi da ga prodajem ispod cene. Zato, ko želi da se upusti u tov bikova, imam dobro tele za tov.
 

Piksi

Član
Učlanjen(a)
4 Jul 2010
Poruka
468
Lokacija
rudovci-lazarevac
ma slusaj cyber seljak ako se secam na ionako mizernu cenu krave hteo si jos da ti JA spustim cenu za prevoz,sto naravno nisam hteo.nije u redu da nase privatne razgovore ovako pustas u javnost i sada kada vidim kakav si covek BAS MI JE DRAGO STO TI NISAM PRODAO KRAVU.ovim zavrsavam svaku polemiku vise sa tobom.
 

Stilo

Član
Učlanjen(a)
1 Jan 2012
Poruka
92
Lokacija
Macva
Pa ima sigurno oko 700kg. Da li postoje neke informacije da ce cena ici gore?
 

Stilo

Član
Učlanjen(a)
1 Jan 2012
Poruka
92
Lokacija
Macva
Pre dva meseca nudili su mi 1e, i nisam hteo da je prodam.
Kakva je sada cena krava?
 

Piksi

Član
Učlanjen(a)
4 Jul 2010
Poruka
468
Lokacija
rudovci-lazarevac
moram da vam sa izjadam malo za onu kravu sto sam kupio u februaru ima slika na prosloj strani,sve je bilo super jedno mesec dana dok jedno vece nisam primetio da joj curi neka tecnost iz buraga negde jedno 10 cm od prednjih nogu ovamo ka stomaku recimo kao kod nas na zavrsetku grudnog kosa,moji veterinari dolazili vrteli se i nista mi nisu rekli samo su rekli da je otvaranje krave na tom mestu 400 eur,a da i da je pozitivna na metal detektor.zaboravio sam da kazem da je normalno se ponasala,jela lepo,nije smanjivala mleko,ali JOJ IZLAZILO SITNO ISECKANO SENO NA TOM MESTU.bila je kod mene jos jedno 3 dana i nisam vise smeo da je drzim.otisla je za neverovatnu cenu od 450 eur a platio je 1000 eur.e to su moje muke,a da e ZOKI KOSTOVICU vides da sam silan kako ti kazes matrapaz ili kod mene se kaze PREKUPAC.sad imam samo jedno zensko tele ima oko 5 meseci!
 
Vrh