Cene komponenti za stočnu hranu

kod mene sojina sacma 82 din za kg a pogaca 72 din.

soja protejin becej pise na deklaraciji,44posto proteina,da li koristite kvasac u tovu???kod nas je cena 230 dinara za 5kg 40posto proteina

Na koji kvasac mislis,ja sam davao neki slican stocnom brasnu, uvoz iz rusije sa 46%proteina,do 10% u recepturi,cini mi se da je ok stvar.

Na koji kvasac mislis,ja sam davao neki slican stocnom brasnu, uvoz iz rusije sa 46%proteina,do 10% u recepturi,cini mi se da je ok stvar.
i ovo j nesto slicno stocnom brasnu ali je granuliran kao hrana za pilice mada sam ga ja samleo zajedno sa zitaricama,vidim da svinji extra jedu i jednu novinu sam poceo da ubacivam u hranu zove se ACID 6 COMPLETE...

znam,ima sadrzaj sest kiselina...mravlju itd...nije skupo a ide 1kg na tonu hrane....kilega kuka koliko posto stavljate kvasca na 100kg hrane???

Gde nabavljas na tu cenu da dodjem i ja,na vecu kolicinu bi mi se isplatilo....kod nas se moze naci ona rifuzna po 85,al mesaju suncokret kroz nju i sojinu pogacu...pa nije to to.....

Imao sam prilike da vidim sacmu nula kvaliteta, koliko se moglo zakljuciti proizvodjac je u nju dodavao kredu koja otprilike kosta 5 din/kg.:sta:

Imao sam i ja prilike da vidim i kupim (nažalost) nešto slično. Sojina sačma, klasa II, skoro kao brašno sitna i vide se ljuspice od suncokreta u njoj a cena redovna.

Ja sam uzimao tu sacmu ni ona nije cista, ima raznih zitarica (kukuruz psenica cuncokret) meni se najbolje pokazala sojina pogaca sa 42% +8% ulja za svinje , pogaca je iz Srbobrana Pionir.

Nazad
Vrh