Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod men sojin griz 92. i pogaca tolko.al vise mleka ima od griza .
Ako imaš nekog bravara pšopvoljnije je da praviš sam uz kupovinu kaljenih elemenata ...ma naj jevtinje posejati,i kupiti ekstruder.bice i toga polako
Pa naravno da nisam oduevljen takvim primerom!..A uveliko se trubi,da je organska proizvodnja buducnost Srbije.Licno sam zainteresovan za takav vid proizvodnje,ali u ovoj drzavi...?Evo jedan tužan primer - Juče sam bio kod poznanika koji se počeo baviti organskom proizvodnjom , posejao je beli kukuruz , ručno ga obrao okrunio , oprao ( dali neko zna zašto ? ) nosio negde jednu količinu dole u srbiju da melje na vodenicu , to brašno upakovao 500 gr. dao u prodavnice zdrave hrane i još čeka novce ! Da bi mogao da poseje ostatak kukuruza prodao je meni za ishranu svinja po 25 , do sada sam morao plaćati 28 ! Meni je dobro ali nisam previše oduševljen zbog celog slučaja a vi ..??
Ne smem da ti odgovorim na ovo pitanje - jednostavno zato što će moj ekstruder uskoro biti na prodaju ......!!misika1956@gmail.com bravar? jel to mislis da napravi konstrukciju ili?.a kolko izlazi sam sistem bez motora i konstrukcije? za 50 kg na sat
U ovoj ludoj Zemlji sve je poludelo zito 16 din kg a 30 kg stocnog brasna 800 din, suncokret duplo jeftiniji nego lane a sunc sacma drzi cenu oko 50 din kg, kukuruz pao na 13 din kg a koncentrati drze cenu.