Cene junadi i gotovih bikova

Telad iz Rumunije/muska/ 3e/kg, fco farma

kako se kod vas krecu cene teladi sisavaca?
ja sam napravio novu temu striktno telad sisavci ali je zakljucana,mislil ima razloga i nema samo sam zelio da se na jednom mestu moze brzom pretragom uvideti cena ali dobro mozda moderator nije prepoznao dobre namere moje teme.

Moderator je prepoznao dobru nameru u otvaranju Vaše teme, ali je vrlo teško pratiti i održavati sve ono što se članovima učini važno u odredjenom trenutku. Pozdrav. Z.K.

Poslednja izmena od urednika:
igordulic, 200 - 250e su cene te male teladi stim sto mi se cini da se polako odustaje od traznje i kupovine takve teladi.

Pa tako je i kod nas od 200-250e zavisi kakvo ej tele,e sad kazu da je kao malo i to skocilo da se trazi po 250e e sad nzm kolko se prodapo te pare ali bice teladi videcemo :)

kako se kod vas krecu cene teladi sisavaca?
ja sam napravio novu temu striktno telad sisavci ali je zakljucana,mislil ima razloga i nema samo sam zelio da se na jednom mestu moze brzom pretragom uvideti cena ali dobro mozda moderator nije prepoznao dobre namere moje teme.

brat prodaje agrokoru u starosti od 10-15 dana po 300€ komad, jer je agrokor dobio halal certifikat pa izvozi bikove za libanon, saudijsku arabiju, egipat i jos neke arapske zemlje, a arapi strogo traze da je telad hrvatskog podrijetla i stalno kontroliraju ishranu i smjestaj i to od te dobi pa do izlazne tezine.

Ikod nas su sisančad od 225 do 250e,komšija za bika dobijao 4,20 km slobodan tov a vezani 4,00 km

Prije par dana dao 2 teladi, oboje su od junica i nisu "cisti" tj umijesan simentalac i holstajn a i nisu izgledaqli nesto narocito. Zensko 139 kg x 6 km, a musko 146 kg x 6,7 km.

Mene zanima cena za junicu simentalku,bikulju od 500-600kg,ne moze da bude steona,ako to igra neku bitnu ulogu u ceni ?

Nazad
Vrh