Sava21
Član
U cemu je bio problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega, dokle se stiglo sa klanjem?U 7 ce vec biti kod mene pa videcemo.idemo za njim.
U podatke sa klanja nemoj da sumnjašNe vredi,smotan sam za ovo postavljanje slika,hteo sam postaviti izvestaj iz klanice.
Bikovi namireni i natovareni juce ujutru,posle malo cupanja kamiona iz blata izmeren pun 5920kg zive vage.Odlucujem se da izaberem placanje na liniji klanja i obavestavam coveka iz Djurdjevica,on mi kaze da dodjem sutradan na klanje,medjutim ja nisam mogao i dogovorimo se da mi javi randman.Danas sam dobio sliku na viber teziba polutki iznosi 3449 kg,tj randman 58.27% tj.2.097e po kg zive vage.
Verujem da su podatci sa klanja tacni,bilo je tu extra bikova,ali bilo je i 3 meleza malo tanja koji su oborili prosek.
Zahvalio bih se svim kolegama na informacijama i podrsci,i pohvalio vozaca kamiona koji je bio jako ljubazan i strpljiv,cak nam je pomogao oko utovara.
Dodao bih da je cena od mog starog kupca bila 200 max 210 dinara a najbolja pinuda koju sam dobio bila je 235 din.po kg.