Marko98
Član
Ja prodao bikove po 1.8, posek 664 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je u nekoj emisiji jos letos, bila je razmena kukuruza za junad i svinje, prvi poziv je bio u decembru 2018. Ja sam aplicirao prosli put, ali nisam prosao zbog toga sto sam isao preko nekog udruzenja i zeznuli su mi papire, mislili da znaju vise pa dopisivali, a nisu udarili pecat. Papirologija je jednostavna moze svako da to uradi. Ovo je sajt direkcije http://www.rdrr.gov.rs/ na pocetnoj strani ima sve o razmeni koga zanima, kad izadje ja cu napisati i ovde.Par postova sam unazad napisao da je to za robne rezerve vec krenulo kao i izvoz za Tursku ali se o tome cuti
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Da li znas mozda po kojoj ceni?Kod na Agropapuk pokupio sve bikove ,tavare i danas u susednom selu a meri se kod nas na vagi ,nema teskog bika sve sto je stiglo za utovar otislo je
Cuo sam za tu pricu jos pre 2 meseca,izvoz ide ali se pravi vestacki cep i nezainteresovanost klanica da cena ne bi otisla gore.Par postova sam unazad napisao da je to za robne rezerve vec krenulo kao i izvoz za Tursku ali se o tome cuti
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Agropapuk ne otkupljuje vec mesec dana i nece ni da prica o bikovima. imate broj na sajtu pa zovite...1,9 e agropapuk placa bikove pare 10 dana