Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ko uzme tako mu dodjeZnaci produzavanje agonije (kada uzmes ponovo telad).
Moze biti cena i dobra tad, kolika kilaza je bila teladimaJa imam sledecu turu spremnu za prodaju negde u januaru odprilike,ulazna cena tim teladima bila je 600e,videcemo koja ce biti prodajna.
Negde izmedju 150-160kg.Moze biti cena i dobra tad, kolika kilaza je bila teladima
Napreduju kao nasi teladi ili... A subvencijeja sam uzeo par tura ,telad su uvoz iz romunije simentalac i belgijaner tezine oko 130 kg u mom slucaju ,solidan simentalac u znesto malo vise lecenja ali resio si prodaju bikova i naplatis brze ostatak para ,papiri za telad u roku par dana budu upuceni na mene
Cime hranis gotovom hranom ili svojomza nijansu brze idu ali problem je dok ih pokrenes vozani su puno al zato kad krenu idu ko blesavi a subvencije sam dobi papiri su bili nasi
Videcu uzeo sam i ja pa cemo da vidimo kako ce ici i kako ce napredovatisvoj koncentrat ulas je bio 140 kg izasli su za 8 ipo meseci pesto petnajst kila prodani ranije zbog pada cene