Cene junadi i gotovih bikova

Pare nikad... Ako ti on isplati za mesec dana ... ja ti dam jos toliko . Svaka cast na bikovima. Koliko si ih tovio i sa koliko su kg usli u tov? Odakle su telad? Hvala pozdrav!
Nemaš razloga da budes toliko samouveren i hvalisav(ako imaš toliko novaca bolje ih čuvaj za sebe), a što se tiče Djurdjevića mi smo selo do sela, skolski i sarađujemo 10-tak godina i nikada nije bilo problema.Kome je mnogo 30 dana neka ih proda nekom drugom a ja sam za svoj kvalitet i cekanje dobio dobru cenu.Bikovi mi svake godine imaju visoku mesnatost iako ne mogu da postignem takav prirastod1600-1700 gr.jer ih ne hranim sa silažom........iz mix prikolice.............
Kolega ja tebe nisam spomenuo. Cilj moje price je da kazem drugima da se pripaze jer je taj Djurdjevic prevarant. Moj dobar drugar saradjuje sa njim... tj saradjivao je.. Prvi put ga je slagao za 60bikova.. Drugi put za 50komada... Sve je morao da radi kompenzaciju za telad. A treci put ga je slagao za 30kom .. Jos ga vuce.. Tako da sad ima 200teladi a pare nije video..Da ti ne pricam druge primere sa terena.. Znam zato sto ljudi uzimaju telad od mene i kukaju. A to sto ti je skolsk..i to ti je jos i otezavajuca okolnost.Ne kazem ni da su drugi bolji.. ali on je lazov. A tebi sam rekao svaka cast za bikove .. kvalitet .. Ne znam sto si se uvredio??? Sto sam ti rekao da ako ti on isplati u roku i ja cu ti isplatiti isto. Izvinjavam se ako sam te uvredio

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Braca972.. Drugi deo tvog izlaganja je ljubomora i to je losa osobina. Na komentare nekih koji su rekli da im je prirast 1800grama ja sam rekao da ne mogu da predjem na 1600grama cak ni blizu ..
Ne citas dobro.. Kod mene je prirast u priseku 1.5kg. A silaza ke dobra hrana .. narocito proslogodisnja... i miks prikolica je dobra stvar .. sto savetujem svakome ko tovi malo vise junadi.. jer je velika usteda na koncentratu. Ljubomora je bolest a leciti frustracije preko chata da svi citaju nije dobar lek. Pozdrav kolega... Zelim ti sto brze ozdravljenje....

Kolega ja tebe nisam spomenuo. Cilj moje price je da kazem drugima da se pripaze jer je taj Djurdjevic prevarant. Moj dobar drugar saradjuje sa njim... tj saradjivao je.. Prvi put ga je slagao za 60bikova.. Drugi put za 50komada... Sve je morao da radi kompenzaciju za telad. A treci put ga je slagao za 30kom .. Jos ga vuce.. Tako da sad ima 200teladi a pare nije video..Da ti ne pricam druge primere sa terena.. Znam zato sto ljudi uzimaju telad od mene i kukaju. A to sto ti je skolsk..i to ti je jos i otezavajuca okolnost.Ne kazem ni da su drugi bolji.. ali on je lazov. A tebi sam rekao svaka cast za bikove .. kvalitet .. Ne znam sto si se uvredio??? Sto sam ti rekao da ako ti on isplati u roku i ja cu ti isplatiti isto. Izvinjavam se ako sam te uvredio

Za Djurdjevica mogu da potvrdim da je neozbiljan kupac. Prvo se cenka i ubedjuje, a posle trgovine ne ispostuje rok placanja. Na kraju plati, ali kosta to zivaca.

Braca972.. Drugi deo tvog izlaganja je ljubomora i to je losa osobina. Na komentare nekih koji su rekli da im je prirast 1800grama ja sam rekao da ne mogu da predjem na 1600grama cak ni blizu ..
Ne citas dobro.. Kod mene je prirast u priseku 1.5kg. A silaza ke dobra hrana .. narocito proslogodisnja... i miks prikolica je dobra stvar .. sto savetujem svakome ko tovi malo vise junadi.. jer je velika usteda na koncentratu. Ljubomora je bolest a leciti frustracije preko chata da svi citaju nije dobar lek. Pozdrav kolega... Zelim ti sto brze ozdravljenje....

Nisam ljuomoran jer nemam ni razloga a svaka čast na broju komada, nemam ni mix prikolicu jer mi ne treba jer ne dajem govedima silažu nego samo detelinu. ps.video sam i teladi što ste ste prodali, od tvog čoveka iz Čačka, i kvalitet i cenu, tako i oni oni kupuju bikove(koga kako zalome)

Cujem da ce opet biti stopirana trgovana govedima zbog vakcinacije plavog jezika i kvrgave koze. Dali jos neko ima ovakvu informaciju?

Kod mene jutros uradili revakcinaciju kvrgave koze, jos se nezna da li ce biti zabranjen promet stoke,
ali izgleda da hoce, nezvanicno je jedno grlo zarazeno ovom bolescu, nije vakcinisano prosle godine zbog steonosti.

Vlasnik nije dozvolio vakcinaciju.

Ma nece biti stopiran promet stoke. Ali nema prometa dok se ne uradi druga vakcinacija plavog jezika ili 15 dana od vakcinacije protiv kvrgave koze. Ratko neko te slagao da mora sve gotovo biti do kraja juna.:ppozdrav:

Da tuzna realnost stocarske proizvodnje...

Brat mi je pre dve nedelje dao Djurdjevicu na radman mesa,zaboravio sam po kojoj ceni... Kaze kada preracuna procente,kilazu i dobijeno para izadje ga cena 2,03e

poz recite mi koja je realna cena za junicu od 300-350 kg?znaci junica zdrava majka umaticena nikad lecena steta z a klanje vec je dobra za priplod.moram hitno da prodam jutros sam i spusio cenu a sad me zove izmedju ostalih i jedan iz NS i daje 480 eur?zanima me koliko junice sada idu na kilo?

- - - - - - - - - -

uh sto mrzim kad tako ljudi zovu i ucenjuju!

Nažalost ona vredi mnogo više od toga što dobijate, ali tržište diktira cenu. Da je moja i da mi nije hitna prodaja, ja je ne bih prodao bez 650e.

Kod nas nastupila zabrana trgovine stokom zbog vakcinacije od plavog jezika . Ne izdaju uverenja o zdravstvenom stanju goveda dok se ne zavrsi vakcinacija i istekne karenca .

Znaci prometa nece biti 2 meseca i revakcina ne prodje, moze da se vade uverenja dok ne dodju veterinari da vakcinisu goveda .

Ako je nastupila totalna zabrana trgovine onda ti nece izdati uverenje bez obzira da li su vakcinisani ili ne. Da li je revakcina na 30 ili 60 dana?

Videcemo šta nam se sprema .Ne znam kako bi bilo da u Beogradu izdaju uredbu dva meseca bez plate kako bi se pokrpili .

Nazad
Vrh