Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kanap treba maksimalno stegniti, samo koliko da se ne useca.Koju kilazu ima bik ako ima obim grudi kada sam merijo kanapom 216
Jeste.....Dobar procenat mesa, je li to cena za toplu polutku?
Pare nikad... Ako ti on isplati za mesec dana ... ja ti dam jos toliko . Svaka cast na bikovima. Koliko si ih tovio i sa koliko su kg usli u tov? Odakle su telad? Hvala pozdrav!Natovario danas bikove Djurdjeviću, 609kg, 60,48% mesa, 3,5e pare mesec dana
Pare nikad... Ako ti on isplati za mesec dana ... ja ti dam jos toliko . Svaka cast na bikovima. Koliko si ih tovio i sa koliko su kg usli u tov? Odakle su telad? Hvala pozdrav!
Nemaš razloga da budes toliko samouveren i hvalisav(ako imaš toliko novaca bolje ih čuvaj za sebe), a što se tiče Djurdjevića mi smo selo do sela, skolski i sarađujemo 10-tak godina i nikada nije bilo problema.Kome je mnogo 30 dana neka ih proda nekom drugom a ja sam za svoj kvalitet i cekanje dobio dobru cenu.Bikovi mi svake godine imaju visoku mesnatost iako ne mogu da postignem takav prirastod1600-1700 gr.jer ih ne hranim sa silažom........iz mix prikolice.............