Cene junadi i gotovih bikova

Ne preteruj...

Vidiš da je mlečnost niska, pred vrhunac laktacije daje 20 litara.

Teško je naći nekoga da plati 1.500 za ceo komplet. Umatičena ženska telad tog uzrasta se nude za 300-350. A kravu će mu svi računati na kilo za klanicu.

Poslednja izmena:
Ne preteruj...

Vidiš da je mlečnost niska, pred vrhunac laktacije daje 20 litara.

Teško je naći nekoga da plati 1.500 za ceo komplet. Umatičena ženska telad tog uzrasta se nude za 300-350. A kravu će mu svi računati na kilo za klanicu.
ispravnu kravu nikad ne mozes da racunas na klanicu,a zavisi i na kakvu hranu daje tih 18-20l mleka!

Kakva god hrana sada da joj se počne davati, sve što se može postići je da se količina od 20 litara rastegne na veći broj dana, tj. da kriva mlečnosti sporije opada.

Ispravnom je možeš računata jedino u sedmom mesecu steonosti.

I da se razumemo, ne manišem ja robi za koju je čovek pitao, samo iznosim realno stanje na tržištu.

Sa hranom u fulu moze da poveca mlecnost i sad ,a ispravna se racuna cim veterinar moze da utvrdi steonost.
Ja da kupujem platio bih tu kravu 1700 bez razmisljanja.

Tesko da ces sve zajedno prodati,a ako uspijes to ce bit nakupcu koji ce te utust sa cijenom totano...Ugoji telad da mozes dobit po 350 evri po komadu,a krava ako je icemu uzet ce 1000 do 1100 evrica....

Pre 15 minuta mi Šećerko izasao iz dvorista, hoce covek da kupi bikove a hoce djuture i bog,cena i dalje 2€.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Nije jos prosla vakcinacija, ali pasose dobijes bez problema, prijatelj tovario krave prosle nedelje kosovarima i dobio pasose bez problema.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

bikovi 1.9 e danas mi kaze gale izvozna farma mislim da je iz banovog polja

- - - - - - - - - -

a od kupovine teladi jos nista niko nema papire

Nazad
Vrh