Braca972
Član
Kod mene je pre nekako jedan natovario Djurdjevicu, i imali su 59,4% slobodan tov.Šta mislite da li ima uticaja na % mesa u slobodnom tovu ako su na rešetkama ili na slami(često u debelom đubretu)?Jeste vezani su bili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je pre nekako jedan natovario Djurdjevicu, i imali su 59,4% slobodan tov.Šta mislite da li ima uticaja na % mesa u slobodnom tovu ako su na rešetkama ili na slami(često u debelom đubretu)?Jeste vezani su bili.
Svaka chast... da li su bili na resetkama ili kosi pod i koja kilaza pri prodaji?Moji su (napisano pre par postova) u 2015 imali 59,86% 2014 59,77% 2013 57,99%(sve kod Đurđevića). Dok jednom ne daš na liniju, nikada nećeš saznati.
Rešetke,2015-642, 2014-602, 2013-585Svaka chast... da li su bili na resetkama ili kosi pod i koja kilaza pri prodaji?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Bolji i po malo kraci.U poslednje dve godine jedu premix-e do kraja tova, ječam+žito oko30% i što više sunc. sačme to bolje.Ove godine sačma obećana posle vršidbe u zadruzi, ali nije do sada stigla i nece.Videću kakav će % imati ove godine bez sunc.sačme? ( Za prošlu turu kupio sunc. sačmu po 17 din.-Šidska,rinfuz)Svaka godina sve bolje ili duzi tov?
Jel prodavo neko skoro krave za klanje,kolko se krecu simentalke?