Stannic
Član
Placa samo meso 3.55e.Prisustvuje se na klanju i merenju polutki.Isplata za mesec dana.
Vise sam zadovoljan kad dam zive bikove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je to para! To je prosek 1.95 a cekas pare.....Ja sam prosle godine dao Kotlenik prometu zive za 2.2 i cekao pare kesec dana....Koliko si dobijao za zive od nakupaca????Placa samo meso 3.55e.Prisustvuje se na klanju i merenju polutki.Isplata za mesec dana.
Prosle godine nisam dao na radman.. Prethodne ture jesam i radman mi bio 56% prosek.Koliki su randman imali?
Lepa kilaza....Lep prosek....Da je bila cena bar 2.2....Od nakupaca sam dobijao 2.05 pre 15 dana,kod nekih i pare odmah.Bikovi merili prosek 615kg
Sa kojom kilazom su usli? Koliko dugo su bili u tovu?Od nakupaca sam dobijao 2.05 pre 15 dana,kod nekih i pare odmah.Bikovi merili prosek 615kg
Dobro si dobio ako imas papire za subvenciju. Ja prodajem 40kom i neda niko vise od 2.05. Ja ih ne dam ispod 2.15. Neka se jos tove ...tek su na 550kgKod mene bili danas 2.05 pogodjeno,nema vece cene
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Dobro si dobio ako imas papire za subvenciju. Ja prodajem 40kom i neda niko vise od 2.05. Ja ih ne dam ispod 2.15. Neka se jos tove ...tek su na 550kg
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока