vojvođanin
Zaslužan član
Dok sam radio u Carnex-u, vlasnik predatih junadi je beležio kilažu polutki na vagi.Mada to je bilo pre 20 godina, neznam kako je danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do pre tri godine prisustvovalo se i klanju sada ne zbog "sanitarnih" propisa ,glavu ne ostavlaju vec pri redjenju ostave deo koze na vratu koji drzi uvo.A,jel vlasnik prisustvuje klanju?jel oni to njima ostavljaju glavu kad ih mere kad kazes da ostavljaju jedno uvo?
Ako budu dali 58% mesa izlaze 2,03e.zive vage. Jedino sto se malo ceka za novce.
Ne hraniti tri dana pred klanje ,izacice i 65%.ja sa merom kuci vadim procenat mesa.to mi je merodavno.jel i na zivo dajem bika koji se hrani do zadnjeg momenta pred utovar.Kako si to izracunao ? Ne mogu toliko da izadju, sa tim procentom izadju 1.95 evra...
0.58 x 3.5 =2.03kako si to izracunao ? Ne mogu toliko da izadju, sa tim procentom izadju 1.95 evra...