A jel reko razlog za snizenje cene ?Malo pre bio kod mesara po pare za bikove. Kaze sledeci put cena za 10evro centi manja. Do sad mi je placao simentalce 2, 1, a holstajne 1, 9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel reko razlog za snizenje cene ?Malo pre bio kod mesara po pare za bikove. Kaze sledeci put cena za 10evro centi manja. Do sad mi je placao simentalce 2, 1, a holstajne 1, 9.
A jel reko razlog za snizenje cene ?
Koje papire treba da dobijem od klanice kada izmerimo i prodamo bikove? Mi nismo dobili nikakav papir na kojem bi pisalo koja je cena i kolika je kilaža. Dobili smo od njih samo neki plavi papir gde piše koliko grla i koja grla su prebačena u tu klanicu.
Koje papire treba da dobijem od klanice kada izmerimo i prodamo bikove? Mi nismo dobili nikakav papir na kojem bi pisalo koja je cena i kolika je kilaža. Dobili smo od njih samo neki plavi papir gde piše koliko grla i koja grla su prebačena u tu klanicu.
Ako si dobio subvencije za njih onda ti treba prijemnica sa klanice da su primljeni sa kilazom da ti vrate sa pecatom veterinarskog inspektora. Sve to da bi pravdao subvencije. ako ih nisi dobio onada je bitno samo pare da ti isplate. Kome si ih prodao?
Ako budu dali 58% mesa izlaze 2,03e.zive vage. Jedino sto se malo ceka za novce.Juce zvao klanicu Nedeljkovic i kazu mi da se cujemo pocetkom sledece nedelje kad mogu da tovare... Cena 3.5 evra na liniju klanja, i da bikovi nisu tezi od 600 plafon 620 kg....