marre2
Član
mislim da ste skrenuli sa teme maloooooooooo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ja extra zadovoljan.... Zadovoljan sam samo sto se tice reprodukcije, a sto se tice mlecnosti, naspram ulozenog mnogo malo mleka daju....nekazem ja da nema prvoklasna semena, krave...ali nije to to,pocerina je zadovoljan ekstra, po meni isto ekstra, ali na drugu stranu dobili smo npr 50 krave šljam i 50 domaćinstva uj...na,ja npr mogu da čuvam max 50 grla ekstra kvaliteta i nijedno više,a u selo ima 300 kuće koje mogu da čuvaju po 3 grla isto ekstra grla.da hoće drzava ili veter.instituti da reše to pitanje,bilo bi rešeno za 24h.jludi od struke samo kazu ovo mozeš da prodaješ ovo nemozeš i kraj.
a ti kao pravi srbin iz Kruševca neradiš sa njima?muslimancine daju 2.10-2.15
Danas prijatelj tovario za Nedeljkovica po 3,7.Juce u selu jedan prodao bikove Trlicu po 2.05.... Jel zna neko jel Nedeljkovic jos uvek placa 3.8 e na liniju klanja ?
Kako je prošao?
Danas prijatelj tovario za Nedeljkovica po 3,7.
Meni stvarno nije bitno kome dajem stoku,da li je on druge vere,rase,boje koze ili sta vec,bitno je da posteno placa i da sam ja zadovoljan cenom,a on kvalitetom...Zapitajte se da nam nije tih kupaca kome bi smo prodali stoku, ljudi su 100 puta posteniji od nasih nadkupaca, stvarno nevidim razlog za takav naziv .
Kod nas svi koji se odluce za Nedeljkovica prvo kontaktiraju Dula,on dolazi da vidi bikove i tu je prilikom utovara.Bikovi idu iz stale u kamion i pravac Sasinci.Niko nemeri pre utovara u kamion,vec kad stignu u klanicu tamo prelaze preko vage i niko nezna koliko kaliraju za to vreme.Jel preko Dula iz Banovog Polja ?
Meni sutra, prekosutra treba da dodje kupac iz Agropapuka, da pogleda bikove ?