Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

mi danas pazarili komad od 5jutara lepe zemlje za cenu od 4500e jutro.nisam hteo al sin navalio pa nekbude nek mladi preuzimaju.taj komad prekoputa nas se prodaje od 2023.tad me trazio 12tis eura jutro samo poklopio telefon.pre 5dana covek dosao opet trebaju mu pare hitno trazio 24tis eura za taj komad od 5j.pao dogovor na 22500e ak dobije pare odmah
2017 taj komad čovek platio 13tis eura jutro.tad je kupio preko eufomndova.pada cena zemlje i zakupa ovde drasticno.jbg susa i male cene nasih proivdoa cine svoje
Dobra komadina, a cena skoro pa džabe. Jel' u Hrvatskom zakonu nema uslovljavanja po pitanju prava preče kupovine?

Dobra komadina, a cena skoro pa džabe. Jel' u Hrvatskom zakonu nema uslovljavanja po pitanju prava preče kupovine?
ima.naprimer drzava ima pravo kupovine pored nas svih ostalih.ovo je bilo vlasnistvo 1/1 pa ste strane nema problema.mislim da je zakonski rok 30dana da bude ponudena javno na prodaju.drzava ni zupanija se nisu oglasile o kupnji.bila je vec par puta nudena javno od 2023 al svaki put i smanjom cenom.mislim da je ovo cetvrti put da dolazio covek u kucu nudit da proda svaki put sa sve manjom cenom alnisam hteo jer prvi put kad je prodavao nije pitao nas susede jel smo opce zainteresirniani nego isao nudit coveku u drugo selo.nebi ni sad ni po ovoj ceni uzeo da sin nije navalio.a veceras cuo od drugara da pada ovde i okolnim mestima cena zemelj i zakupa dosta.susa uradila svoje a mislili smo pre nema sanse da cena zemlje ikad padne

Каква год да је земља то је лепа и реална цифра. Код нас из бескраја у бескрај иде цена. Тренутно нека 3кј на који ма сам сувласник наводно продата за 28000евра. Мени нуђена али прескупо,горњи терен дуж 160м шире него дуже питам лика јеси сигуран за ту цену на том терену ,каже јбг сестра из Америке финансира шта ме брига. Реко екстра и већц ми је понудио да наставим да радим у аренду. Каква је ту рачуница немам појма он никад у пољопривреди није био сад и задњих годину, две накуповао чудо земље. Вероватно сестра добро зарађује у Америке.🤔🤠

Nazad
Vrh