milan11
Član
Ako nije uradjen prenos ne mozes nista.Hvala puno na odgovorima.
Novi vlasnici koriste parcelu. Sta mi je ciniti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije uradjen prenos ne mozes nista.Hvala puno na odgovorima.
Novi vlasnici koriste parcelu. Sta mi je ciniti?
Bas tako .Ako nije uradjen prenos ne mozes nista.
Nisam pravnik ali mi to nema smisla, kako ce kupac snositi troskove od tog trenutka ako se ne izvrsi prenos ? I dalje ce drzava teret poreza i drugih nameta stavljati na starog vlasnika jer se zemlja vodi na njega..Da li postoji institucija "Interni Ugovor" ?
Sastavi advokat Ugovor po dogovoru dve stranke o prodaji njive, sa sve stavkama, plati mu se usluga, svako svoj primerak u džep, prodavac pare, kupcu ulazak u posed njive....
Sve terete na njivi nastavi da plaća kupac...
Nigde ne prijavljuju do nekog trenutka u budućnosti.....
Da li bi takav "interni Ugovor" bio validan kasnije da se overi i zvanično kod Notara, ozvaniči, i tako krene postupak formalnog prenosa vlasništva ?
Ovde kod nas se desilo u susedno selo da je stan tako prodat dva putaDa li postoji institucija "Interni Ugovor" ?
Sastavi advokat Ugovor po dogovoru dve stranke o prodaji njive, sa sve stavkama, plati mu se usluga, svako svoj primerak u džep, prodavac pare, kupcu ulazak u posed njive....
Sve terete na njivi nastavi da plaća kupac...
Nigde ne prijavljuju do nekog trenutka u budućnosti.....
Da li bi takav "interni Ugovor" bio validan kasnije da se overi i zvanično kod Notara, ozvaniči, i tako krene postupak formalnog prenosa vlasništva ?