sinisa1979
Član
Kako si saznala? Da li suvlasnik zna da si saznala? Od momenta kada je potpisan ugovor imaš maksimum dve godine rok da to oboriš. Dobro bi bilo da ne spominješ da si saznala pre više od 6 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li imam neke sanse u slucaju da dokazem da je parcela prodata po povoljnijim uslovima od onih koji su meni ponudjeni?Po meni, pogrešili ste...
Uopšte niste trebali suvlasnika (prodavca) da ništa pitate ni da ga kontaktirate, odmah advokat i tužba....
Sad on može (mirne duše) da kaže, nuđeno Vam je, imam SMS poruku koja to dokazuje...
Još nešto...
Da li ste Vi suvlasnik Parcele na "idealnim" delovima, neki %, ili je izvršena "fizička deoba", odnosno, Vi imate jedan deo Parcele, a suvlasnik drugi deo i niko u ničije ne zalazi i nema pristup ?
Naravno...Da li imam neke sanse u slucaju da dokazem da je parcela prodata po povoljnijim uslovima od onih koji su meni ponudjeni?