Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ga briga dal je njiva,kad nema nameru da obradjuje.Bitno je da se pustilo u legalne tokove.Pa I da izgubi par % to mu je mala cena za legalno.I od tolikih povlastica resili da kupuju njive
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Barbula verovatno skoro nisi kupovao njivu za keš preko 10.000ePa kako onda placaju tu zemlju ako nemaju poreklo novca, znam da ti treba pravdanje porekla kad ti legnu vece pare na racun ali da bi kupio nesto Niko te ne pita odakle
Sad kad sam hteo da isplatim zemlju preko 10.000 u kešu, ne može, neće beleznik da overi, mora preko banke a u banci mora izjava o poreklu. Sa računa preduzetničke radnje kad podizem novac preko 400.000 ili 500.000 dinara mora banka da prijavi poreskoj podizanje gotovineNisam nikad,I sta si hteo sad da kazes
Која је то банка?Sad kad sam hteo da isplatim zemlju preko 10.000 u kešu, ne može, neće beleznik da overi, mora preko banke a u banci mora izjava o poreklu. Sa računa preduzetničke radnje kad podizem novac preko 400.000 ili 500.000 dinara mora banka da prijavi poreskoj podizanje gotovine
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Било некад сад се приповеда. Сад је то на 0,5 и опет "сви задовољни".na kraju 1e prodas po 0.8e i svima dobro.
Koja je razlika dal si ti i supruznik upisani kao 1/2 ili kao zajednicka svojina??A tek sad zajebancije oko supruznika.. dokazivanje da prodavac nije stekao imovinu u bracnoj zajednici, ako jeste mora izjava supruznika da se ne protivi prodaji. Cirkus napravise i oko upisa supruznika u katastru, da li u suvlasničkom udelu po 1/2 ili u zajedničkoj svojini.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka