savopunck
Banned
Ja mislim da ako si u pasivi da je i tvoja zemlja isto,samo mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ali dok se zakup drzavne placao po skidanju useva i dok su dizali 14000din/ha i za drzavnu zemlju. Skinu usev, dignu subvenc i ne plate zakup.Ja mislim da ako si u pasivi da je i tvoja zemlja isto,samo mislim.
Ovaj post mi je zanimljiv , nekazem da kolega nije djelomicno u pravu i dosta je ovakokvog misljenja ovde , ali iz njega zakljucujem da smo onda svi iste osobe ?Nije problem Maticu tih par radnih i vrednih domacina, ali mnoogo vise ima muljatora koji su iz proteklih 20 god izasli sa x10 i vise uvecanim kapitalom. Pa rade valjda i drugi ljudi, pa i mi pa nemamo toliki napredak.
Platiš 4-5 crveni i spoje. Uvek je to moglo i može i sada.Ja mislim da je i ovako nemoguće spojiti dve parcele u jednu
Spajanje 4 parcele je 200e sa svim taksama i geometrom kompletan trosak i dobijas 1 brojJa mislim da je i ovako nemoguće spojiti dve parcele u jednu