Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Po meni arende na godinu dana su totalno neisplative, jednostavno na tim arendama se minimalno djubri pa koliko rodi ...
Najbolje je platiti 3 godine unapred pa raditi, e sad nameće se pitanje ako se sve to navede u ugovoru i potpiše, šta se dešava ako vlasnik proda ili da drugome zemlju? I da li vredi stavljati klauzulu u ugovorima da ako se bilo kakav teret pojavi da će vlasnik da ga otkloni o svom trošku ?

Ako 2 coveka hoce da zamene njive, npr pera daje miki jednu, a mika peri drugu, bez doplate(njive nisu iste povrsine, i nisu u istom potesu, ako je to bitno) , glava za glavu, jel se tu placa neki porez i koliki? Ko placa, obojica?

Ako 2 coveka hoce da zamene njive, npr pera daje miki jednu, a mika peri drugu, bez doplate(njive nisu iste povrsine, i nisu u istom potesu, ako je to bitno) , glava za glavu, jel se tu placa neki porez i koliki? Ko placa, obojica?
Ukoliko jedan od njih ima parcelu u vlasnistvu pored te koju stice zamenom tj. ukoliko ukrupnjava posed pravi se ugovor o razmeni parcela i bicete oslobodjeni poreza na prenos apsolutnih prava. Jedini trosak je overa kod notara i sastavljanje ugovora (mogu vam proslediti primer ugovora pa samo izmenite podatke o vlasnicima i parcelama) ili angazujte notara da vam sastavi ugovor.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Ukoliko jedan od njih ima parcelu u vlasnistvu pored te koju stice zamenom tj. ukoliko ukrupnjava posed pravi se ugovor o razmeni parcela i bicete oslobodjeni poreza na prenos apsolutnih prava. Jedini trosak je overa kod notara i sastavljanje ugovora (mogu vam proslediti primer ugovora pa samo izmenite podatke o vlasnicima i parcelama) ili angazujte notara da vam sastavi ugovor.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Mogu li ja da dobijem primer tog ugovora?

I treba mi ugovor o poklonu ako neko ima. Npr otac poklanja sinu, baba unuku ili komšinica komšiji.

Mogu li ja da dobijem primer tog ugovora?

I treba mi ugovor o poklonu ako neko ima. Npr otac poklanja sinu, baba unuku ili komšinica komšiji.
Imam i jedan i drugi, posalji mi mejl ili broj za viber na pp.

Послато са SM-A125F помоћу

Pošto je dosta vas poslalo poruke da zeli ugovor da ne bi slao svakom posebo sutra cu vam proslediti svima na email. Ako nekom treba neka salje iskljucivo mejl.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh