ama neide za dinotor svinja od 120kg@Bonajota dali proverio cenu u Čantaviru
cena u cantaviru je za do plafon 135 kg
ko zeli da uzme svinju od 160+ kg i koje neka tovi sam sebi i gotovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ama neide za dinotor svinja od 120kg@Bonajota dali proverio cenu u Čantaviru
Ja pitam za otkup koliko je kod Lacike šta nije jasnoama neide za dinotor svinja od 120kg
cena u cantaviru je za do plafon 135 kg
ko zeli da uzme svinju od 160+ kg i koje neka tovi sam sebi i gotovo
pa pitao si da li je proveio otkup u cantaviruJa pitam za otkup koliko je kod Lacike šta nije jasno
Znam da nije isto što te muči kad sam jasan koliko je cena na otkupupa pitao si da li je proveio otkup u cantaviru
otkup kod lacike i otkup svinje za klanje od tipa 165kg nije isto
Ne bih rekao on dobija 165 + pdv ne uklapa seDanas je Lacika opet imao utovar, što me pomalo čudi, ali današnju cenu nzm. Mada verujem da je i dalje 180.
Moguće je. Ne znam.Ne bih rekao on dobija 165 + pdv ne uklapa se
Ovo je upućeno onim koji su prošle godine pričali- kome je skupo ne mora da kupi/ jede. Više puta sam bio u sličnoj situaciji da svinje niko neće pa znam o čemu se radi.A šta da radi sa njima kad svaki dan prave troškove tj moraju da jedu. Mom familijašu njegov otkupljivač je jasno stavio do znanja da više neće da uzima od njega veće od 130 kg. Šta raditi u toj situaciji.