Sapatnik
Član
Скоро па неограничен увоз...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Carcass je polutka.Kolika je cena u nemackoj, austriji, madjarskoj...jel zna neko
Skoro pa većina u pravu,pogotovo onaj za cenu od 800 dinara. Nekim je za postizanje višestrukog orgazma dovoljna rečenica- kome je skupo ne mora jesti/ nek gaji sam pa kako očekivati drugačije?Занимљиви коментари...
Da uprostim- ako već tog nekog zabole za mene što bi mene boleo za njega? Posao kao i svaki drugi ima svoje uspone i padove samo nije u redu kad je loše kukati i plakati i moliti državu da novcem svih poreskih obveznika pomogne a kad je cena više nego dobra glumiti ludilo i iz...ti se na kupcima.Михајло јовичић, мораш читати и друге теме уназад неколико година уназад да би стекао праву слику те реченице- коме је скупо не мора јести нека сам тови. Да би неко продао прасе по 700-800 динара за кг неко треба и да плати. Као неко ко се бави малом производњом од прасета до товљеника лично сам писао а и други чланови, толика цена може само да опет унесе хаос на тржиште.
Одатле и она силна прасад из увоза и њихов покушај економског оправдања улога това.
Иии шта је било, па оно што смо и писали. Не може се реално наплатити кад се чува социјално благостање.
Него лепо ко хоће да једе а није му свеједно због здравља -преко тог фактора 90% људи пређе, једна-две крмачице, за своје потребе.
А шта, треба их сваки дан хранити, на неколико дана чистити, па како ћу на викенд, море...
Плати или засучи рукаве ако мислиш добро за себе и породицу. То је тако једноставно.