CetojevicM
Član
To je solidna cijena i nista vise kad se uporedi sa cijenom zitarica i cijenom tovljenika pre dve godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa ja ne povećavam. Samo pišem šta sam čuo direktno od čoveka koji je prodao. Jedan je dobio kaparu na 330 din a ovaj drugi je prodao po 3 evra. Danas sam čuo isto od jednog da je prodao 5 komada jednom mesaru koji radi privatno kod kuće po 300 dinara. Tako da ispod 300 nisu nigde... A i pitao sam za cenu jer i ovi što su rezervisani nije dogovorena cena nego koja bude pa zato pitam...Hehe znao sam . Povecavas cenu ali neka . Juce na dnevniku bilo da tovljenici kostaju 250 din . Ja kupujem i iskreno ne bih voleo da platim 3e ali coveka nisam pitao za cenu . Koliko kaze toliko ce da dobije . Ali iz nekih prica mnogi su mi rekli pre nekog vremena da su sa 300 din. prezadovoljni . Jel mislite da je to dobra cena ?
Ko je u pdv a ko nije onda 260240plud pdv =264din ukupno