Nema neke sreće u tome sto veliki broj ljudi nece moci konzumira sveže meso . .Tek će da im bude mnogo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema neke sreće u tome sto veliki broj ljudi nece moci konzumira sveže meso . .Tek će da im bude mnogo.
Nema neke sreće u tome sto veliki broj ljudi nece moci konzumira sveže meso . .
Ako imaju para da po ceo dan sede po kafićima imaće i za meso ako budu hteli da jeduOgroman broj ljudi ni do sada nije konzumirao sveže meso da se razumemo. Ceo beograd recimo....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sto se tiče uvoza.Pa nek uvezu.............................................................to je bilo uvek rešenje...............................................................ali kur moj mali ,nema uvoza još a kako osećam po urinu neko vreme neće ni biti.
Ja sam i mislio na "kao sveže meso"Sto se tiče uvoza.
Uvoze zaledjeno meso plecku ,vrat,kare do 6 meseci.
I sve ide u preradu da se termički obradi.
A sveze mesi i zuve svinje nece se uvoziti dugo, dugo...
Razlog je Africka kuga
Dovoljno je samo jedno svince da oboli na primer u Holandiji i da se to dokaze u labiratoriji gotovo sa uvoznim prasadi iz holandije.
Klanicari su uvozili iz Svih okolnih zemalja zive svinje i placali vise nego kod nas i tako sjebali domace igrace.
Sad ruku u đzep i da se plati ljudima ili da frljam u Savu.
Doslo 5 minuta CRNOG GRUJE