Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko.Jel moguće da je cena svinja 210 rsd
Velika Plana jutros kupio, oko 120kg 170 din.Jel moguće da je cena svinja 210 rsd
Rekao sam ja da je skocila za 210 plus pdvDali se zna cena tovljenika?
Nešto sam načuo da je 210din+pdv
Drugar je imao par komada od 180 kg uzeli mu kao van klase po 100 dinara.Imamo dvoje po mozda 160kg, prekjuce zove neki, hoce po 150din, rekoh taj film neces gledati, ispod 200 ne moze a ako ne prodam znam sta cu.
Sinoc mi prica covek, na pijaci prasici 400din i nema ih.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Нису криви они,он је будала.да се тако изразим.Drugar je imao par komada od 180 kg uzeli mu kao van klase po 100 dinara.
Hrana ce biti lux, nece vise niko da jede jeftinu hranuOvo je čist primer kako nebriga i korumpirasnost ljudi koji kreiraju ekonomiju i agrarnu politiku dovedu u nezavidnu situaciju čitavo društvo. Nekontrolisan uvoz pod plaštom slobodnog tržišta, a stvarna ideja je punjene džepova uvoznika i kojekoga iz političkog života, uništi domaću proizvodnju i onog momenta kad se ćurak okrene mi ostadosmo sa cenom koju polovina naših gradjana ne može sebi da priušti. Kako čovek koji radi za 50000 din (da ne računamo ko ima manju platu) da kupi prase i jagnje za slavu koji sad koštaju oko 24000 din?!
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Ваљда зна и он да једе месо.Дати свињу од од 180 кг за 18 000 динара.То је она појела у задња 2 месеца. Ваљда види колико је цена прасића и товљеника. Једино ако има 80 година па да разумем.Nije ni on mozda budala, sta ce covek ako nema hrane a nema ni kome da ih proda, ovaj naisao i eto.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока