Cena tovljenika na tržištu

Ako neko bude znao nesto u vezi cene svinja neka napise. Posto ce danas verovatno da formiraju cenu,vidim da svaki petak je formiraju. Unapred hvala.

Cena katastrofa. Danas odem kod lokalnog mesara u mesnicu. Ima jednu radnju, radi posteno. Pitam 2 kila junetine,on kaze nema brate traze 2.7 eur. Nemas gde uzeti. Morao sam da kazem a tamo nji cetvoro. Dace bog da tako bude i sa svinjama. Dosta nas jebu i ne staju. Oni svi gledaju. Pa dosta ste otimali i ucenjivali po 1.5 euro. I to samo prava roba. Jedan poceo nesto,mal ga nisam dekno po njokalici. Neznate vi nasu muku,al polako ima boga!

170din kod nas,a za pare ne pitaj. Jel ima neko iskustva sa univerom? Kakva je procedura kod njih?

Klanica ad backa i univer su ista firma. Nisam nikad pricao sa nikim ko je sa njima saradjivao pa sam mislio da ovde neko ima iskustva.

Ja dok sam tovio, predavao sam preko posrednika za univer ad backa i placanje je bilo na 3n do mesec dana ali svakako je taj posrednik imao takve rokove placanja

AM-JKLXy7lKeCjKPTW2aPXX8eJflzGfPg1sBbJrzoyh5Pihg2W1czy0iwbVuVslkWlhA9PRHdNfryOdNCD-JPr6MbC6lJISec3fhecFhCbK5rbMMCWfOx2kdXlGkYFM7AbgjpRYl2K-AMvz6xP4h2PHRcGBD=w422-h937-no

I kako ćemo mi da radimo dalje po ovim cenama... A svi znamo koliko je cena hrane, mene koncetrat koji ja pravim izlazi 47din... Sjebani smo skroz... Pre 5 godina me izlazio 30din isti % proteina a prodavao tovljenike po 165din...Šta dalje ljudi...

A zašto bi to Matijevića zanimalo? U kakvoj državi živimo nemojte se ništa čuditi. Daće nam stručnjak Nedimović još neki "povoljni" kredit da podignemo, da lakše propadnemo svi skupa!

Nazad
Vrh