markojx
Član
Mitros 230 din plus pdv polutka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je 20 novembar?20-и новембар све ближи....
215+pdv kažu, ~230 sa pdvMitros 230 din plus pdv polutka
Nakupac ove nedelje kaze 180dinKako se krece kod natkupaca,jel neko tovario mozda znali se sta?
Sve zavisi, ako si sa one druge strane save onda je dobra, ako si juznije odnosno sa druge strane save onda je situacija zaguljenaKoja je cena u okolini Šapca? Bar što se nakupaca tiče....
Ja sam južnije, gde je tužnije... očigledno. Čuli od nekog čoveka iz Mačve da je dao po 190din... pa reko' da vidim šta se dešava.Sve zavisi, ako si sa one druge strane save onda je dobra, ako si juznije odnosno sa druge strane save onda je situacija zaguljena
I ja sam, cujem sutra utovar na 165 u jednom mestu, a drugi nakupac za sledecu nedelju najavljuje 175 dinara, mozemo da sanjamo severne cene samoJa sam južnije, gde je tužnije... očigledno. Čuli od nekog čoveka iz Mačve da je dao po 190din... pa reko' da vidim šta se dešava.