Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al ce da nam naskodi ispraznim objekte i prodam hranu ,lepa cena zasto bi se zajebavaliDanas srusili svi na 150 plus pdv kazu sl petak da ide na 140
Djurdjevic svima kaze da krajem godine oko NG bice 1€+pdv
Teško će svi opstati sa ovim cenama hrane.Budimo realni.Mnogi već gase gazdinstva.Objasni mi matematicki kako to ce propasti mali tovljaci a veliki nece matematicki ,gubitak puta puno komada velik gubitak ,gubitak puta mali broj komada je manji gubitak ,mislim koja je ovo psihojebatrija i ubedjivanje da ce mali propasti
E kad se dosadjuješ mož ti kod mene malo na ispomoć..............samo onako................drugarskiJa sam mali tovljac oko 500 komada godisnje izbacim nemam kredita ni zasta mogu da prekinem kad god hocu ,pokriven sam sa svojom hranom e sad dal cu je prodati po 20 din ili 30 psenica i kukuruz to cemo videti ,samo znam sa su mi puni silosi zahvaljujuci tom tovu mogao sam da sacuvam do sad e sad prodam sve i to je to a sta onda da se ubijam od dosade