Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan moj komsija koji ima onako solidno zemlje i probao je sve zivo i nista mu se ne isplati na kraju je sve batlio dao zemlju drugome i sad je posejao malo deteline iza kuce i rani zeceve i kolje kaze to je zdravotovim za kosmije,tetku itd..zimus 6 decembar(mikulas) izmeren 265kg*150din,oprasen 23 januara....ostali bili od 220 do 240kg(jedna je bila 193
kg zenska,citav tov jebala sojke)...najbolja zarada,volim te kojima se vise nista ne isplati
.....................................i rani zeceve i kolje kaze to je zdravo
Zato sto mu se moze. Na primer iz razloga sto nikom ne trebaju pa je pretrpano trziste ili sto se uvozi prasetina jeftina, ali sumnjivog kvaliteta.ali zasto bi mi neko ponudio 100din?
komsija ima ocigledno ozbiljniju povrsinu zemlje,finansije previse dobre pa moze da fantazira u zivotu,nevolje ima samo u glaviJedan moj komsija koji ima onako solidno zemlje i probao je sve zivo i nista mu se ne isplati na kraju je sve batlio dao zemlju drugome i sad je posejao malo deteline iza kuce i rani zeceve i kolje kaze to je zdravo
Nama nije tov svinja osnovno zanimanje.Bavimo se govedarstvom i radimo kako si ti napisao-kako Bog da.Inače,meso ne kupujemo u mega marketima već od mesara koji kupije svinje od domaćinaMi ne racunamo nista, vec samo radimo pa kako nam Bog da
Sta bi uradili ratari da im bude 2godine lose ostavili bi zemlju u parlog?sigurno ne bi
Ni ne treba da razumeš,biće ti bolje.Jednima se isplati a drugima se ne isplati.Jedni računaju kolika je BILA cena hrane.Jedni računaju koja je cena hrane sada-------Nista ja u ovoj temi na zadnjih par strana ne razumijem . Cito sam, dva puta ,zaboli me glava , odustajem
Ajd objasni malo!Dovoljno je samo prelistati par stranica u temama o zitaricama i vidi se sta jedete vi i vasa deca.
Ma ne, nego filozofi teski a nisu neki radnici i jedva se krpe, nekada su radili bastovanstvo pa posle sve po malo i na kraju nistakomsija ima ocigledno ozbiljniju povrsinu zemlje,finansije previse dobre pa moze da fantazira u zivotu,nevolje ima samo u glavi
Sve zavisi ali je moguće.Iskalkuliši hranu za tovljenika i dodaj 70E.Dosta stvari se ne jede uključujući,majuške,krvavice,švargle.A ja posle operacije slabo jedem mesne prerađevine.Omladina voli samo krtinu.Dosta stvari se ne iskoristi i eto ti račun.Da li je moguce da se vise isplati kupovati meso kilu po kilu nego toviti za sebe?
Pa sta ima da objasnjavam? Otrcana fraza - Barem znam sta jedem,a isto trujes tu hranu herbicidima,insekticidima.Ajd objasni malo!
Ne znam bas tacno sta znace ti strucni pojmovi ali meni je to istoImas dobit a imas zaradu za rad.
Dobit je jedno a zarada za rad je drugo.