rade74
Član
Ove cene bile 2014 godine u gradu od 40000 stanovnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije jedan vise njih, ali ukupno za 2nedelje je stiglo iz uvoza 25.000kom, to su tacne brojke@Maxa
Ko je tovljac tih 25hilj?
I levom i desnom ....Poljoprivrednici kad mi kazu, druze ja ne racunam svoj rad, ja se krstim.
Znaci ,ipak ima zarade i da je Maxa u pravu.Za 2nedelje u Badovincima su stigla 25.000 prasadi iz uvoza znaci za 3 meseca bice dzabe svinje, mada ja i sad ocekujem da obore cenu nece obi dugo da zadrze cenu
Ako si na 0 znaci radio si bez zarade i nema plate ?Pa ta zarada ako je bude je plata za taj rad
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
To je nekada bila Prica za društvena preduzeća , tkzvana +0 ( pozitivna nula )Lako je živeti na nuli ...........
Evo.mi smo od ove godine odustali i od tova za sebe,posle dosta godina-od kad pamtimJedna lasta ne čini proleće...Drugar a inače moderator Branko ima 80 komada prasadi na prodaju, niko ne zove da kupi pa makar i da ga za.ebava.Kod mene u selu ispred svake kuće koja se bavila tovom stoji tabla sa natpisom krmače i prasići na prodaju.
Nekad bilo.Dok platim prasad pa mesara,plus hrana i rad.Stavite sve to na račun,vi koji se bavite tovom bolje znate računicu.Tov za sebe ne treba stavljati na papir da li je isplativ ili ne.
Najvažnije je da znaš šta jedeš ti i tvoji ukućani.
O deci da ne pričam.
Mi ne racunamo nista, vec samo radimo pa kako nam Bog daNekad bilo.Dok platim prasad pa mesara,plus hrana i rad.Stavite sve to na račun,vi koji se bavite tovom bolje znate računicu.
Dovoljno je samo prelistati par stranica u temama o zitaricama i vidi se sta jedete vi i vasa deca.Tov za sebe ne treba stavljati na papir da li je isplativ ili ne.
Najvažnije je da znaš šta jedeš ti i tvoji ukućani.
O deci da ne pričam.
Ovde si sam napisao da te bas briga koja ce biti cena ti si resio da ih prodajes, posle ti nije jasno sta bi bilo ako ti neko ponudi 100 dinara za kilo. Taj neko posle prodaje prasetinu na akciji za 350 dinara. Dal ces reci boli me patka?pa sad neznam kako je kod vas,ovde je drugar otvorio mesaru pre 3-4 godine na subotickom buvljaku,lik se ubija od para a i posla....kolje kod kuce na selu,o cvarcima necu ni pricat nikad mu dosta,tako i slanine,normalno ima onih koji dodju pa traze 300grama mesa za rucak.....moj post se nije odnosio na tovljace vec na kritiku kako neko zaradi duplo za dan dva....evo meni je danas krmaca oprasila 13 komada(mogu i sliku da postavim),9nedelja kad budu cao zdravo koliko bila cena,ako neko zaradi na njima duplo bole me patka,nervira me kad neko palamudi koliko je drugi zaradio