Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško da to može da izađe 150....Mitros je digao cenu na 170 za polutku što za dobre svinje izađe oko 150 din.Tako da to što on priča uopšte nije nemoguće.Naročito za farmsku robu.
To je ta razlika u ceni za farmsku robu i otkup, i to nikada necete shvatiti dok ne probate sami pa da se uverite.Kod mene svi u okolini plaćaju 120, zato me interesuje, odakle te cene koje spominje član @Maxa , zato što je to trenutno misaona imenica za sve.
Iskreno tesko da moze izaci na mitrosu to 150 plus pdv zive vage, mozda maximalnih 145+pdv ali i to tesko.Mitros je digao cenu na 170 za polutku što za dobre svinje izađe oko 150 din.Tako da to što on priča uopšte nije nemoguće.Naročito za farmsku robu.
Svaka klanica ima tu cenu od 140 do 150 trenutna za takvu robu
To cena za farmsku robu?Nedeljkovic tovari 150 din sa 8 posto pdv
Djurdjevic 140 plu 10 posto pdv
To je kod mene u selu jedan je tovario 70 kom ima svoje krmace itd Nedeljkovicu a drugi utovar moj komsija 300 kom u sistemu pdv isto ima svoje krmaceTo cena za farmsku robu?
Nema kaslja.@Maxa Vidi druže, konkretno sam tinpitanje postavio, a ti demagogiju, opleti pa odleti....
Svaka tebi čast ako ti imaš neku računicu na ovu cenu svinja i tu cenu prasića koju pominješ kao ulaz, a o ceni hrane da nepričamo....
I @Maxa , samo još jedno pitanje, kako resavas kašalj, koji u 90% slučajeva donesu farmski prasići?
Nema kaslja.
Slusaj ovakoEh da, kad bi bili mala deca pa da se igramo ringle ringle raja.....
Voleo bi da nam ti ovde izveden tvoju matematiku tova, nemoraš koliko komada radiš?
Na subvencije se ne može računati one kasne i po 2-3 godine. A kod nas zemlje slobodne nemaSlusaj ovako
Seljak ne treba da uzme papir i olovku pa da izracuna svaki turnus, nego da radi samo.
Ne moze se na jednom svincetu zaraditi 50e to vreme je proslo, treba ici na vise komada a manje zarade po komadu pa se na kraju skupi, +subvencije + zemlja po prava preceg zakupa i to po pocetnoj ceni.A turnus se vrti svaki drugi na 95-100dana.