emigrant
Član
Malo je i cena trznula,na više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahah, tu sam ja. Koji tovljenik izlazi 11.000din leba ti? Cena je 130+pdv i ide cena gore.Dosad je govorio da i na 80din ima zarade. Pa je sad uvideo da i nije baš tako kako je mislio, pa se sad ne javlja. Tovljenik od 100kg izadje 11000din a prase 11800din
Dizemo novo toviliste pa nemam vremena da pratim forumNema Makse,uvek je imao informacije o desavanju na trzistu.
Pre dve nedelje sam ja prodao po 110dinhahah, tu sam ja. Koji tovljenik izlazi 11.000din leba ti? Cena je 130+pdv i ide cena gore.
Nisi jedini,ovi mladi su mnogo ambiciozni dali je dobro vreme ce pokazati.Dizemo novo toviliste pa nemam vremena da pratim forum
Cena ide na gore, ne ceka se za utovar.Moji jos malo putuju
Hoce.Evo radja se...Nesto ce da se izrodi iz ovogludila,. Ko zna zasto je dobro.
Ti se sprdas kad ti ja kazem za farmsku robu.Da bi imao takvu dobio bi 140+din +dobar dnevni prirast manji utrosak hrane pa ti pametuj kako farmska roba ne valja, znas kako je to ne platis na drjni platis na cupriji.Ti hoces jeftin ulaz a skuplji izlaz e pa to nema.Pre dve nedelje sam ja prodao po 110din
Nikad nije ni bilo.Ti se sprdas kad ti ja kazem za farmsku robu.Da bi imao takvu dobio bi 140+din +dobar dnevni prirast manji utrosak hrane pa ti pametuj kako farmska roba ne valja, znas kako je to ne platis na drjni platis na cupriji.Ti hoces jeftin ulaz a skuplji izlaz e pa to nema.
Jel moguce da kod vas nije dozvoljen uvoz gmo sojine sacme? Zato onda i jeste tolika cijena. Ovde je VP oko. 440eura tona sacmeHoce.Evo radja se...
Prvo sto se izrodilo je od jutros je
Vp sojine sacme - 90 din.
A maloprodaja ce prvi put biti "crvena" za 10 kg.
Za sitne stocare,samo da pritegnu kanap.
11800din košta prase a tovljenika prodaš za 14000din. Od toga ti ostane 2200din a da ne pričam koliko pojede plus lečenje. I gde ti vidiš zaradu?Ti se sprdas kad ti ja kazem za farmsku robu.Da bi imao takvu dobio bi 140+din +dobar dnevni prirast manji utrosak hrane pa ti pametuj kako farmska roba ne valja, znas kako je to ne platis na drjni platis na cupriji.Ti hoces jeftin ulaz a skuplji izlaz e pa to nema.
Pa ko je ubacio pre 3meseca prase u tov po 11800din??Kad je cena prasadi tad bila 250 do 28011800din košta prase a tovljenika prodaš za 14000din. Od toga ti ostane 2200din a da ne pričam koliko pojede plus lečenje. I gde ti vidiš zaradu?
Maxo gde je bilo prase 250-280 din pre 3 meseci?Pa ko je ubacio pre 3meseca prase u tov po 11800din??Kad je cena prasadi tad bila 250 do 280
"Ali cena je ta bila jos pre mesec i kusur dana.
Da jeste, ali ta cena je isla na rezervaciju jer smo rezervisali prasad 2 meseca unapred. A cenatrenutna za kraj januara iznosila je 260-280+pdv ista farma(nisam siguran jel bila 260 ili 280)"Ali cena je ta bila jos pre mesec i kusur dana.
Ja sam rezervisao na 220 za kraj januara.
A cena i u EU ide goree"
Maxo ovo si ti napisao pre 4.5 meseci
Skrati jednu nulu samoMaxa vam tera kontru. Kad svi u minusu on nije i pravi novo toviliste za 10.000kom jer je tako u mogucnosti.