Cena tovljenika na tržištu

Ај' опет, ако каже да се уклапа са том ценом први ја па и остали испадају из игре. Знам врло добро шта може и како може. Имамо огледе и тест на послу. И данска генетика, аустријска, немачка и домаћа. Храна утиче на неких 75% резултата. Остало генетика. Услови, амбијент исти за све.
Ако се квалитетне свиње мало плате где су онда мањи произођачи и њихов хлеб. Има и друге добре генетике проверено само је ова највише извикана.
Знам исто тако које су потребе за храном и квалитет компоненти да би имао такву и приближну конверзију. Таблица хране има 20-так ставки. Спадне производња на пар великих произвођача и услужни тов. Велики произвођачи имају затворен круг производње и могу да планирају производњу.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Pričaju ljudi da se najbolji rezultati postižu sa hranom od firme Hrana Produkt. Sad da li je istina ili ne, ne znam, lično ne bavim se tovom.

На послу правимо сами своју храну, односно постоји фабрика сточне хране. Предстартер и стартер могу да имају до 30 компоненти!!! Писао сам негде које компоненте и премикси се користе да би се искористили протеини. Приватно користим патент за прасад и крмаче и имам добре резултате. Узимам на велико.

Isto koristim Patent. Do skoro sam koristio njihovu gotovu hranu (tovni program mi nije nesto posebno "ST1, ST2). Sada kada je stiglo nesto kukutuza, ponovo koristim njihove premikse.

Kazes da ne dajes svinje mitrosu a stalno samo njega pominjes pa mi kod tebe vise nista nije jasno

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ne dajem mitrosu nit sam ikad saradjivao sa njim.On formira svakog petka cenu pa zato kazem samo koliko on placa a i trziste prati neke tj neke klanice ne sve

Mozete reci sta god hocete, ja sam se pre par godina divio vasim nekim rezultatima u tovu, ali sad sa ovima je prava formula u svinjarstvu :)

Matijević podigao cenu sa 130 na 135 + PDV
Pošto su sad farmska prasad?

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Е мој макса па његове фарме не могу покрити производњу. Константно купује. Што са других фарми што од накупаца. Кад је била инспекција за извоз у русију нашли су му свашта нешто. Свиње без порекла и још што шта. А на фармама баш и не цвета цвеће.

Dve velike farme su mu prazne skoro godinu dana. A matijevic kad trazi svinje ume da plati dobro, kad sam ja uspeoo u april da izvucem od njega 165+pdv ali na kraju nisam hteo njemu da prodam vec stalnom kupcu.

Dve velike farme su mu prazne skoro godinu dana. A matijevic kad trazi svinje ume da plati dobro, kad sam ja uspeoo u april da izvucem od njega 165+pdv ali na kraju nisam hteo njemu da prodam vec stalnom kupcu.
Stalni kupac predpostavljam da je Trlic u pitanju na nasem terenu on uvek ima najnizu cenu e sad sta ce biti u narednom periodu sa cenom predpostavljam blag skok cene ali ako si dobio informacije od njih obicno budu tacne.....

У мој крај долази из велике плане неки кланичар по свиње. Агро папук или тако некако

Бем ли га видео сам на камионима велика плана. Сетићу се имена.

Nazad
Vrh