Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nego krmacini.Ipak su to Deltini prasici
Pogodio siMožda je prodao za još jeftinije nego ostali pa neće da se sramoti
Makso,ako si već aktivan u ovoj temi onda je fer da kažeš i koliko te izlaze tovljenici po kili.Ti si stalno prisutan ali sve kriješ. Da ti bude lakše,na Mitrosu trenutno na cenu od 180+pdv cena žive vage za dobre svinje je preko 150din.Zašto ti ne kažeš koliko su bili teški tovljenici i koliko izlazi kila žive vage bez obelodanjivanja imena kupca i drugih finansijskih detalja.
Pa mozemo samo da prasad budu 150din+pdvMa mozemo mi i na 100, samo nam jos nisu javili.
Covek gleda godišnji prosek, sta vam je. Nema veze sto cela tura ode u minus debeli.Ништа онда остали завршавајте тов не трудите се даље. Ако се уклапа делтино прасе у 130 динара за товљеника са свињарством је готово на дужи временски период. Само држите за своје потребе.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Covek gleda godišnji prosek, sta vam je. Nema veze sto cela tura ode u minus debeli.
Jeste, u sistemu pdv-a sam 11godina.To što piše za Dansku genetiku,vreme tova i konverziju hrane je sve tačno ali za takav tov morate imati velike kapacitete za tov i da budete u PDV-u.
Nije minus...neka pozitivna nula ne racunajuci subvencijeCovek gleda godišnji prosek, sta vam je. Nema veze sto cela tura ode u minus debeli.
Ako nam je ulazna cena sadasnja onda bi sa cenom od 120+pdv ne bi bili u minusu.Ништа онда остали завршавајте тов не трудите се даље. Ако се уклапа делтино прасе у 130 динара за товљеника са свињарством је готово на дужи временски период. Само држите за своје потребе.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Ako ne mogu da zaradim 3000din po komadu necu ni da smrdim i vucaram osokuAko nam je ulazna cena sadasnja onda bi sa cenom od 120+pdv ne bi bili u minusu.
Kazes da ne dajes svinje mitrosu a stalno samo njega pominjes pa mi kod tebe vise nista nije jasnoNema sta da se krije, na 160(pare na racun za 24h-48h) ali imao sam jake proseke od 125kg po turi(83dan tova) do 129kg (ja mislim da su bili 100dana ili 99dana tova) ali to je bilo kad je mitros skinuo na 180din.Sa kvalitetom robe sam zadovoljan ali sa cenom ne bas, da bi bila 170 bilo bi top.Ali mi smo takav narod i da bude cena 200din i to bi nam bilo malo i ne bi bili zadovoljni nego bi trazili 250din.
Ali sad ce mi biti ulaz dosta povoljan tako da se isplati i na 120+pdv da idu.