Rekoh ja u temi sa cenom kukuruza da smo mi mnogo alav narod uvek nam malo,sad je nekima mala cena kukuruza 14-15din na zeleno...
Ja licno mislim da je cena kukuruza 15din ne odlicna,ali dobra tj da je takva konstantno to bi bilo dobro i da su tovljenici 120din/kg.
Ako nastavim dalje povesce se prica o politici...ali bi nasa drzava lepo mogla da izadje pred nas i kaze ljudi mi potrosimo xxxx tona mesa,nama toliko treba i tolika ce cena biti otkupna za nju vi ispunite kvotu i bice dogovorena cena isto i za ostale kulture ratarske,to bar nije tesko da se uradi,ali nas oni je** ....
P.S. Cenu od 15din za kukuruz sam racunao prema mojoj proizvodnji ulozeno-rod,a cenu svinja je drug rekao koji radi 80-ak jutara,drzi krave i svinje...letos smo pricali o ceni i on kaze da je to dobra cena tj da ze za te pare isplati raditi.
Ja licno mislim da je cena kukuruza 15din ne odlicna,ali dobra tj da je takva konstantno to bi bilo dobro i da su tovljenici 120din/kg.
Ako nastavim dalje povesce se prica o politici...ali bi nasa drzava lepo mogla da izadje pred nas i kaze ljudi mi potrosimo xxxx tona mesa,nama toliko treba i tolika ce cena biti otkupna za nju vi ispunite kvotu i bice dogovorena cena isto i za ostale kulture ratarske,to bar nije tesko da se uradi,ali nas oni je** ....
Post je spojen: [time]1283993732[/time]
_________________________________________________P.S. Cenu od 15din za kukuruz sam racunao prema mojoj proizvodnji ulozeno-rod,a cenu svinja je drug rekao koji radi 80-ak jutara,drzi krave i svinje...letos smo pricali o ceni i on kaze da je to dobra cena tj da ze za te pare isplati raditi.