Poruka primljena ali malo nejasna, molim pojasnite.Februar ne tužan a u ja uaju ide još nekako, mada svaka godima piše svoje memoare.
Pametnjakovic mladji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poruka primljena ali malo nejasna, molim pojasnite.Februar ne tužan a u ja uaju ide još nekako, mada svaka godima piše svoje memoare.
Biftek 170din
Trlic 170din
moz tovariti odma sam kazi...
E sade ovi sto su natovarili svinje pricaju da cena ide dole a ovi sto treb da tovare vicu cena ide gore... e moz bit a I nemora...
Pa ti prodaj onda po 160... pitacu te za 2 meseca jesi zadovoljan kad kukuruz ode na 25din a s.sacma na 80din.. premiks sav poskupljuje od nove godine jer su navodno poskupele amino kiseline, a lekovi da se ne prica vreca od 5kg neomulina koja je kostala 6-7000sada ce biti 12500din... Ne moze se zadovljstvo u tovu svinja gledati kroz jednu turu....Da se ne lazemo, sa ovim inputima koje sam imao u proteklih godinu dana ja sam sa cenom 160-170 zadovoljan.
Pa ti prodaj onda po 160... pitacu te za 2 meseca jesi zadovoljan kad kukuruz ode na 25din a s.sacma na 80din.. premiks sav poskupljuje od nove godine jer su navodno poskupele amino kiseline, a lekovi da se ne prica vreca od 5kg neomulina koja je kostala 6-7000sada ce biti 12500din... Ne moze se zadovljstvo u tovu svinja gledati kroz jednu turu....
Na 200 jeste racunica,ispod toga slaba vajda.Postavicu ti par pitanja:
1. Zasto mislis da ce cena kukuruza ici na 25 din, zbog suse?Tesko da ce ici preko 20din mozda tek tamo u maj mesec, a inace ovi uvoze iz madjarske pa nece pustiti sad da ode cena nesto visoko ako bude 21 din u maju budi srecan.
2.Zasto dajes svinjama neomulin?
Ovo je realna cena 170din, a taj koji ne vidi racunicu na 170din onda nece videti racunicu ni na 200din.