Pa naravno da se ne isplati, nego oni uvezu oar slepera da bi ovde kod nas srusili cenu.Matijević mi reče da su svinje u evropi skuplje nego kod nas i da se ne isplati uvoziti
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa naravno da se ne isplati, nego oni uvezu oar slepera da bi ovde kod nas srusili cenu.Matijević mi reče da su svinje u evropi skuplje nego kod nas i da se ne isplati uvoziti
Ugovoreno za sutra 170 rsd
Oni uvezu ali u manjim kolicinama.Bigbul stopiro utovare do sledece nedelj nista... a cena ce pasti za dvdesetak dinara, cvrc milojka dugo je i bila...
Treba da se uzovi mom lom krs otpad djubre... ebes nase zdravo kome to treba...
Nisam strucnjak ovo je neko moje vidjenje stvari i nadam se zdravorazumsko razmisljanje.....Neka mi neki stručnjak objasni glavne razloge zašto naše klanice uvoze tovljenike i automatski cena kod nas ide dole. Zašto?
Sad ce cena po nekim klanicama "da pada" jer su popunili kvote do ponedeljka pa prete padom cene
Sent from my SM-G950F using Tapatalk