novica
Član
U utorak natovareno juče isplaćeno po 195 lokalni mesar u Pećincima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad vam je Sofija najveci nakupac tu moze da vam diktira cenu koja ona hoce, uvek je imala najnizu cenu.sad mi drugar prica sofija skinula na 175
U Mačvi 195 din/kg
Ovde kod mene nema sva sreca, a i nije ovde stocarski kraj nas 2 drzimo tov ozbiljnije a ostalih dvojica farmera isto drze tov ali imaju svoje mini klanice.Svako mesto u Srbiji ima svoju Sofiju.
Vid ode mal ko da nem za kamion, ispod stotine retko ko da ima od sitnih... brate pa ovo je SremPa kad vam je Sofija najveci nakupac tu moze da vam diktira cenu koja ona hoce, uvek je imala najnizu cenu.
Sto se ne udruzujete vise vas i sakupite za jedan kamion pa lepo pozovete DJURDJEVICA ili TRLICA pa vam da neku lepsu cenu nego mora sve preko te Sofije?!?
Kažem baš Mačva, konkretno selo Dublje... Ne živim tamo ali imam dosta pouzdane informacije. Ja sam Jadranin, konkretno Badanjac, sa prebivalštem U BeograduProfesore,moraš biti precizniji: Mačva,Jadar ili Pocerina?
Vid ode mal ko da nem za kamion, ispod stotine retko ko da ima od sitnih... brate pa ovo je Srem
Ona cesto ima vecu cenu vec klanica za koju otkupljuje, sve su to igre bez granica...
Ovde niko normalan nece dati Durdjevicu i Nedeljkovicu, tu pare nemoz docekati zaborave da plate...
Trlic jako slabo dolazi jos slabije tovari, tako reci nikako...