Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A prasici 100 dinfarmil je napisao(la):pre dva dana prodao 20kom po 130.00din pare odmah
Svaka cast. Kome ako nije tajna?farmil je napisao(la):pre dva dana prodao 20kom po 130.00din pare odmah
Cene po mestima su realnije od cena po okruzima koja od mesta do mesta varira i po 20%S`JUGA je napisao(la):@ savak-Svaka cast majstore. E,o ovome sam ja govorio pre par dana Nikoli KV ali nisam uspeo da skinem sa sajta stips-a. Bravo,Savak jos jednom. Ubuduce ako ti nije problem nakaci barometar po njegovom objavljivanju. a nakupci ,ajd sad malo setnja sa ovog sajta...
Potpuno je tacno da se u ovom kraju prodaju prasad 32, 35 kg pa i do 40 kgNikola.KV je napisao(la):Ja nedohranjujem prasad,kao sto ti rece,vec se bavim proizvodnjom i prodajom sopstvene. A sto se tice prasadi od 32-35kg pitaj koga hoces u ovom kraju se takva prasad isteravaju i prodaju na pijaci.Ja nisam nikakav specijalan primer.I zato sam i napisao da ovdasnji veliki tovljaci drze krmace i onda tu prasad dalje tove,jer nemogu malu da nadju.