Zvezdani Jahach
Član
Ok ne misimo na istog....
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce je Zarko placo 170din...Sada mi bio Zivko iz Obrenovca imam 16kom, oblicna roba a on mi rece 155din....sta se to desava????????
e sofija odgodila utovar pa sad ucenjuje ove moje iz sela sto imaju po par komada na 150 din
Kaže mi rođak da Mitros plaća 195 din i plus na to još pdv toplu polutku ne na živo koliko to izdadje na živo ne znam e da ako je radman (procenat ) mesa u polutki 57 posto ta je cena ako je veći od tog procenta 4 din više a ako je manji 4 din manje
Radman tople polutke nebi trebalo kod tovnih svinja koje jedu po volji da bude manji od 77% Svinja 100kg kad se zakolje bude od 77 do 82kg mesa. Sa svinjama hranjenim obročno bude i 72%
Kaže mi rođak da Mitros plaća 195 din i plus na to još pdv toplu polutku ne na živo koliko to izdadje na živo ne znam e da ako je radman (procenat ) mesa u polutki 57 posto ta je cena ako je veći od tog procenta 4 din više a ako je manji 4 din manje
Odlazi cena opet gore kao u avgustu ... opet neka jeba sa uvozom diće ceni i to zadosta .