Cena tovljenika na tržištu

Ja imam par komada koji su malo prevazisli kilazu imaju oko 200kg i dao sam ih po 170din,ali stalnu su mi musterije vec vise od 10god i znaju kakav je kvalitet kod mene pa nisu se ni bunili za cenu.

Vlasnik mesare Magnum kojoj ja dajem svinje se zali da mu je opao promet za 40% i da je to posledica hajke koja se sprovodi na sve mesare u Srbiji kako je navodno meso kancerogeno. Posebno se baca akcenat na emulgator i svasta nesto. Prenosim njegove reci. Zasigurno znam da on ne uvozi meso, ali za drugo...

Sofija 145din/kg
Sa onima što je pregovarala o ceni od 150 din/kg zvala je ili će ih zvati da za sada nema te cene jer kupac neće da plati više od 145 din

Poslednja izmena:
Kod nas od 125-135din/kg /kod ovih 135 din/kg nesme biti tezi od 120kg sve preko toga je druga klasa,haos /jos ce uvesti da je do 100kg prva klasa ...

Danas treba da dogovorim utovar imam ponudu za 135 plus pdv. Vidim da je Trlić podigao cenu polutke na 215 što je minimum 145 plus pdv, ali neda. Propast!

9og nov sam dao svinje na 155,30 kom,120 kg prosek,mesopromet mladenovac,pare legle sutradan,poklane u barba surcin klanici,stocar ub je platio kod nas u selu 160 din 32 kom al sad placa 150,duga petlovaca 150 ,pare 15 do 20 dana , trlic i dalje 145.

Da li je moguce mamicu im i njima i uvozu . Neznam ne bi valjalo sad pu decembru da padnu ispod 140 .

Nazad
Vrh