vlada vlasanica
Član
Sta se desava sa cenom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Saberi se sta pisesOde jutros 15 komada po 145din prosek 130kg svinje kao sa slike pola metra siroki, cenom naravno nisam zadovoljan kao i svi mi, jedino sto me tesi je velika vaga i mala konverzija. Potrosili su oko 320kg po komadu i to mi je jedina uteha
Ne razumem sta je smesno, ako mislis da je to mnogo. Izracunaj da je to konverzija nekih 2.9 a cena tog koncetrata koji sam pravim je oko 33 dinara. Jedna svinja mi iznosi 18800 a hrane je pojela za 10560 ne vidim sto da se saberem i sta ti je smesno...prasad su moja... da sam ih prodao uzeo bih po 6000-6500 din. Pozitivan sam to mi je bitno, oko 2000din po tovljeniku, slazem se da je to nista al opet ne vidim sta je smesno...Saberi se sta pises
Ode jutros 15 komada po 145din prosek 130kg svinje kao sa slike pola metra siroki, cenom naravno nisam zadovoljan kao i svi mi, jedino sto me tesi je velika vaga i mala konverzija. Potrosili su oko 320kg po komadu i to mi je jedina uteha
Uz svo postovanje druze moj ali konverzija se neracuna tako 320 podelis sa 130. Vec na tezinu prirasta od praseta pa do kraja tova. Znaci krecem sa tovom od nekih 20kg, od tada ih hranim sa koncetratom za tovljenike. Prirast je bio u mom slucaju 110kg, Znaci 320/110=2.91 i to je toEvo i primer mada ja koristim premikse drugih prozvodjaca,http://www.hranaprodukt.com/saveti/11/pregledKonverzija ti dodje 2,4 a ne 2,9,320 kg hrane kad podelis sa kilazom od 130kg,mozda je zato pedja mislio da se saberes. Inace ujutro tovarim 20 kom po 180 din,ne znam za koju firmu samo znam da big bul kolje svinje usluzno,svinje idu za Rusiju,pare u toku dana,jutros komsija tovario za Stocar Ub po 170 din,pare na racun za dan,dva.
Koliko znam, Apić.Ko otkupljuje u Zablju?
Uz svo postovanje druze moj ali konverzija se neracuna tako 320 podelis sa 130. Vec na tezinu prirasta od praseta pa do kraja tova. Znaci krecem sa tovom od nekih 20kg, od tada ih hranim sa koncetratom za tovljenike. Prirast je bio u mom slucaju 110kg, Znaci 320/110=2.91 i to je toEvo i primer mada ja koristim premikse drugih prozvodjaca,http://www.hranaprodukt.com/saveti/11/pregled