Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U prilog tome govori i ova ružna vest. http://www.kurir.rs/vesti/beograd/p...se-sleper-sa-svinjama-kod-umke-clanak-1784661Uvoze iz Madjarske 163din dovoze im na klanje... neda niko vise od 160din slabije se tovari, nemoz se vise cekati a jedno kajanje negine...
Dobra roba al nije bolja od moje a dao sam zimus dzabe. Sad opet imam tovljenike i cekam kupca da dodje a oni uvoze. Mi u ovakvoj situaciji cemo ili da dobijemo infarkt ili da se slogiramo, ko ce svaki dan da se nervira...gledajući po slikama baš je dobra roba
Jel ti mene zajebavas ili nemas pojma o tovu svinja i svinjarstvu, davao sam ja i u oktobru i julu i avgustu. Te svinje sto sam dao u februaru su u oktobru sisale krmacu. A ti malo razmisli pre nego sto napises jos koju glupost, i bez tebe sam dovoljno nervozan postedi nas gluposti...pa zašto ga nisi dao u oktobru kada je išlo i za 200-210 din/kg
E ako utovar u Srbiji zavisi od jednog kamiona onda do KJadni smo mi... et zbog tog prevrtanja pojavio se utovar bukvalno preko noci... trebo je biti krajem iduce nedelje i et desilo se cudo i pomeren za odmah... cena nepromenjena 160din ima potraznje al niko nedize jer ima madjara...
Netreba da si nervozan imam i ja svinja,a ovde na forumu samo kukanje čitamJel ti mene zajebavas ili nemas pojma o tovu svinja i svinjarstvu, davao sam ja i u oktobru i julu i avgustu. Te svinje sto sam dao u februaru su u oktobru sisale krmacu. A ti malo razmisli pre nego sto napises jos koju glupost, i bez tebe sam dovoljno nervozan postedi nas gluposti...